Transportplanerare till Ragn-Sells i Linköping

Transportplanerare till Ragn-Sells i Linköping

Har du erfarenhet av transportplanering och logistik? Är du analytisk, strukturerad och trivs i samarbetet med andra? Har du ett intresse för miljöfrågor? Då kan det här vara nästa utmaning för dig!

Om tjänsten

Vi söker nu en Transportplanerare med start så snart som möjligt.

Detta är ett vikariat till minst sista september, med stora möjligheter till förlängning och anställning hos Ragn-Sells för rätt person.
Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara:

* Planera den operativa driften av transporterna för uppdrag inom marknadsområdet.
* Ansvara för planeringen för ca. 15-20 fordon och uppdragen sträcker sig över hela vårt tjänsteutbud.
* Hanterar och planerar ut arbetsorder på rätt resurs utifrån uppdragets krav.
* Skapar nya synergieffekter då du planerar fordon i en större geografi.
* Vid behov göra översyn och ruttoptimering. Du identifierar och rapporterar reklamationer och avvikelser samt tillser att företagets system för kvalitet, miljö- och arbetsmiljöfrågor följs i samband med transportplaneringen.
* Daglig kontakt med kunder, chaufförer, sektionschefer, kundtjänstmedarbetare samt övriga kollegor.
* Samordnar och styr underentreprenörer och leverantörer där det förekommer.

Tjänsten är på dagtid, heltid med start omgående fram till och med sista september 2023 med stora möjligheter att det blir förlängt. Urvalet sker löpande under ansökningstiden.


Om dig

Du har genomfört gymnasie- eller högskoleutbildning med inriktning på teknik, logistik eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet från arbete med såväl moderna logistikstöd, affärssystem som MS Office vanligaste applikationer och du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Det är meriterande med erfarenhet från återvinningsbranschen och goda kunskaper om sydöstra Sveriges geografi och vägförhållanden är önskvärt.

Som person är du strukturerad, kund- och lösningsorienterad, har god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta och skapa kontaktytor såväl externt som internt.

Du är en person som gillar att med kunskap om medverkar i införande av nya arbetssätt och tekniker. Vidare är du tydlig, flexibel och klarar snabba omställningar med bibehållen kvalitet och engagemang. Naturligtvis har du ett intresse för miljöfrågor.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser. Urvalet sker löpande under ansökningstiden.


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Björk, marcus.bjork@adecco.se , 0736-84 70 36

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos support via info@adecco.se


Välkommen med din ansökan!


Sökord
Produktionsplanerare, återvinning, miljö, Linköping, Adecco,

Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 apr 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.