Miljöarbetare Maskinförare

Miljöarbetare Maskinförare

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Vill du göra skillnad för miljön och samtidigt erbjudas utveckling på din arbetsplats? Nu söker vi en Maskinförare till vår anläggning Häradsudden i Norrköping.

Vi erbjuder dig
  • Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
  • En trevlig arbetsplats med bra och kunniga kollegor
  • Det arrangeras roliga personalaktiviteter för hela verksamheten. Ragn-Sells präglas av en inkluderande stämning och vill att alla ska ha kul på jobbet.
  • Anställningsvillkor med marknadsanpassade löner, kollektivavtal, pension, utvecklingsmöjligheter, friskvårdsbidrag osv.
Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär hantering av avfall så som exempelvis förorenade jordar, aska, deponi och blandat avfall. Hanteringen sker med hjälp av bland annat hjullastare, bandtraktor, dumper och kompaktor. Tjänsten kommer innebära stort eget ansvar med avseende på utvägningar och städning av området. Du ska ha ett driv att hela tiden förbättra processer och arbetssätt samt ha ett intresse av olika avfallsslag och vara öppen för att testa nya idéer i hanteringen av avfall. I arbetet ingår att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som ett miljöföretag är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning och produktion.

Din profil
Du är ansvarstagande, har hög social kompetens, är en mästare på att samarbeta men också har en god förmåga att arbeta självständigt mot uppsatta mål. För att trivas i rollen bör du vara en lagspelare med öga för detaljer. Du är strukturerad, noggrann och nyfiken som person.

Du har minst 1 års erfarenhet av att köra lastmaskin/hjullastare, har god kunskap i Svenska och innehar B-körkort. Meriterande för tjänsten är tidigare arbete med avfall och ett mekaniskt intresse.

Övrigt
Start: så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Omfattning: 100%, heltid
Arbetstider: Måndag - Fredag 07.00-16.00

Ansökan och kontakt
Du söker denna tjänst genom knappen Ansök där du registrerar ditt CV och personliga brev. Då urvalet sker löpande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 3 april 2023.

Vid eventuella frågor, hör av dig till Sektionschef Jonathan Nockmar på jonathan.nockmar@ragnsells.com.

Om Häradsudden
Ragn-Sells tog över ägandet och driften vid Häradsuddens avfallsan­läggning utanför Norrköping 2015 och har sedan dess drivit en modern kretsloppsanläggning med fokus på en säker och miljöriktig hantering av olika sorters avfall såsom askor, slam, verksamhetsav­fall och förorenade jordar. Häradsudden har under våren 2022 fått ett nytt tillstånd vilket ger möjlig­het att växa med nya deponier, större volymer och möjlighet att utveckla ett flertal nya behandlings­tekniker.

Om arbetsgivaren

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2500 personer i hela koncernen och 2021 omsatte koncernen ca 7,5 miljarder SEK.