Hoppa till innehåll
Ottosson Truck AB logotyp

Servicetekniker Truck och teleskoplastare

Publiceringsdatum
19 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi söker just nu servicetekniker med inriktning på truck och teleskoplastare i Östergötland.

Arbetsuppgifter:

I rollen som servicetekniker /truckmekaniker kommer du att besöka företagets kunder där du självständigt utför felsökningar, service och reparationer av deras truckar/maskiner.

Du kommer även att genomföra regelbundna servicekontroller och förebyggande underhåll för att säkerställa att truckarna/maskinerna fungerar optimalt.

Hantera dokumentation och rapportera om utförda reparationer och servicearbeten.

Du kommer att ingå i ett nätverk av kollegor som du alltid kan bolla dina dagliga utmaningar med.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har goda kunskaper inom mekanik, elektronik och hydraulik samt har några års erfarenhet av felsökning och reparationer av maskiner.

Meriterande är erfarenhet av just truckar, teleskoplastare, lantbruks- och/eller entreprenadmaskiner.

Du har ett stort tekniskt intresse och trivs med att arbeta effektivt för att lösa kundernas behov.

Du är van vid att/vill jobba självständigt ute på fältet och trivs med att skapa goda relationer med dina kunder.

Din personlighet är av största vikt för tjänsten. Du är strukturerad och disciplinerad i ditt arbete. Att ta eget ansvar, egna initiativ och att vara kreativ i ditt arbete är något du trivs du med.

Körkort för personbil (B-körkort) är ett krav.

Vi ber vänligen rekryteringsföretag och bemanningsföretag att avstå från att kontakta oss angående denna annons. Vi tar endast emot ansökningar direkt från kandidater.

Liknande Jobb

Ottosson Truck AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 mars 2024 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ottosson Truck är en ledande leverantör av materialhanteringslösningar i södra Sverige och vi söker nu efter en kvalificerad servicetekniker för att ansluta till vårt team.

Som ett serviceinriktat företag vill vi alltid leverera femstjärnig service till våra kunder. Om du är tekniskt kunnig, serviceorienterad och vill vara en del av ett företag som både har sina medarbetare och sina kunder i fokus, kan det här vara din nästa utmaning!

Ottosson Truck erbjuder totallösningar med rätt truck, rätt service, rätt ergonomi, rätt pris och rätt finansiering. Vi är stolta över att samarbeta med välrenommerade varumärken för att kunna erbjuda högkvalitativa materialhanteringslösningar, alltid efter våra kunders behov.

Men vi är mer än bara en leverantör. Vårt erfarna team av professionella servicetekniker är alltid redo att erbjuda snabb och pålitlig service och underhåll för att hålla våra kunders materialhanteringsutrustningar i optimalt skick. Vi förstår vikten av att minimera driftstopp och maximera produktiviteten, och vårt mål är att ge våra kunder en problemfri och effektiv upplevelse.

Vi värdesätter våra kunder och strävar alltid efter att bygga långsiktiga personliga samarbeten baserade på förtroende och ömsesidig framgång

Ottosson Truck AB är ett företag med över 50 års erfarenhet. Vårt huvudkontor finns i Bromölla. Företaget ingår i samma koncern som AB Hüllert Maskin, Svenska Jekko AB och koncernen ägs av moderbolaget Vara Maskinimport AB.