Hoppa till innehåll
Olofsson Auto logotyp

Olofsson Auto söker Star Assistant / Kundmottagare

Olofsson Auto expanderar och vi söker därför en person som gillar att konversera med människor och har ett extra stort kundfokus.

Du som söker ska vara en person med glimten i ögat och ha känsla för att hantera olika typer av människor. Du brinner för kundservice, anser att varje kund är lika viktig och med ett fokus på att alltid ge lika bra service.

Som Star Assistant är du spindeln i nätet och företagets ansikte utåt. I tjänsten som Star Assistant kommer du att ta emot kunder och vägleda dem till företagets olika avdelningar, boka in och ta betalt för verkstadsbesök samt vara behjälplig med andra förekommande ärenden i företagets kundmottagning.

Du som söker ska ha B-körkort och om du arbetat inom serviceyrken tidigare ses det som meriterande.

Hos oss får du arbeta hos en trygg arbetsgivare i nyrenoverade lokaler och med många års erfarenhet i branschen. Vi ser till våra anställdas bästa och erbjuder bra förmåner såsom en bättre pensionsavsättning, bra försäkringar, friskvårdsaktiviteter tillsammans med kollegor efter arbetstid samt ett generöst friskvårdsbidrag.

Anställningen är på heltid med 6 månaders provanställning. Vänligen skicka in CV samt personligt brev till rasmus@olofssonauto.com . Tillsättning av tjänsten sker löpande. Sista ansökningsdag är 1 april 2023.
Mer info
Kontaktperson
Olofsson Auto
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 apr. 2023 (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Olofsson Auto är familjeföretaget där varje anställd är lika viktig och vi månar om att alla anställda ska känna sig som en i familjen.

Vi är auktoriserad återförsäljare och agent för Mercedes-Benz person- och transportbilar samt återförsäljare för Isuzu Pick-ups. Vår anläggning ligger längsmed väg E22 vid utkanten av Norrköping.