Timvikariat på Servicebostad och Daglig verksamhet i Norrköping

Timvikariat på Servicebostad och Daglig verksamhet i Norrköping

Nu söker vi medarbetare för timanställning och sommarvikariat på Eneby Servicebostad och Stohagen Daglig verksamhet. Vi erbjuder ett utvecklande och ibland utmanande jobb där du är med och gör verklig skillnad!

Om enheterna
Eneby Servicebostad ligger i Eneby centrum, i Norrköping. Vi tillhandahåller boende för personer som har autism och/eller intellektuell funktionsvariation, i bland i kombination med psykiatrisk tilläggsproblematik. Eneby - Nytida

Stohagen Daglig verksamhet ligger på Risängen, i Norrköping. Här erbjuder vi individuellt utformad sysselsättning för personer som har autism och/eller intellektuella funktionsvariationer. Stohagen - Nytida

Flera som har sysselsättning på Stohagen bor på Eneby. Enheterna samarbetar ganska mycket och som timvikarie är det bra om man arbetar på båda enheterna efter behov.

Om rollen
I rollen som boendestödjare/aktivitetshandledare utgår du från individuella behov och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och förutsägbar. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation.

Vi använder individuell pedagogik och kognitivt stöd för att skapa förutsättningar för eget boende och meningsfulla dagar. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner. Arbetstiden är förlagd dagtid, kvällstid, nätter och helger. Vi har vaken natt vilket innebär att personal är i aktiv tjänst dygnet runt alla dagar året runt.

Din erfarenhet och kunskap
Vi ser gärna att du som söker har eller har påbörjat gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Du måste ha körkort.

Du har en positiv grundsyn, ett starkt engagemang för människor och är ansvarstagande. Du trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra brukares bästa som utgångspunkt i allt du gör. Arbetet förutsätter personlig mognad, lite skinn på näsan och en grundmurad respekt för människor. Arbetet erbjuder en möjlighet att bidra till ett gott liv för människor med alldeles särskilda förutsättningar.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Kollektivavtal
Övrigt
Anställningsform: Timanställning vid behov.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning.
Tillträdesdag: Efter överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 230331.
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister behövs uppvisas vid en eventuell anställning
För mer information kontakta: Verksamhetschef Roger Retzman 073-5043565
Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Norrköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se nytida.se