Hoppa till innehåll
Mjölkteknik Öst AB logotyp

Lely Center Västervik söker en ansvarsfull servicetekniker i området kring Norrköping

Publiceringsdatum
26 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi söker en ny stjärna till vårt team av servicetekniker.

I denna roll utgår du ifrån hemmet och planerar ditt dagliga arbete med målsättningen att ha nöjda kunder. Efter introduktion och utbildning hos oss så kommer du att självständigt ansvara för service och underhåll av våra kunders mjölkningsrobotar samt övrig automatiserad utrustning för djurhållning och utfodring.

Vi kan erbjuda dig ett väldigt självständigt och ansvarsfullt arbete i ett företag som växer. Vi lovar dig också många trevliga kollegor och kunder samt möjligheten att arbeta i en unik miljö. Arbetet utförs huvudsakligen inom området mekanik, el, pneumatik och data.

För att optimalt kunna hantera kunderna i ditt distrikt ser vi gärna att du är bosatt i närheten av Norrköping.

I arbetet ingår periodvis beredskapstjänstgöring för att lösa akuta reparationer under kväller/helger etc.

För att trivas som servicetekniker hos oss ser vi gärna att du har ett stort tekniskt intresse med en nyfiken problemlösarattityd. Du är duktig på att bygga relationer och motiveras av att tillgodose dina kunders önskemål.Om du dessutom är noggrann, duktig på att planera och har bra egen drivkraft ("motor") så är vi övertygade om att du skulle passa in hos oss!

Anställningen kräver B-körkort, att du pratar svenska flytande, behärskar engelska i tal och skrift samt har god datavana.

Tidigare erfarenhet av arbete med djur inom lantbruk är meriterande men inget krav.

Om du känner igen dig i denna profil och tycker att detta känns intressant - tveka inte att skicka oss din ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig - kanske är du vår nya arbetskamrat? Tjänsten är på heltid, tillträde enligt överenskommelse. Ansökningstiden är t.o.m. 18/3 2024 - vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så snart vi finner en lämplig kandidat.

Har du frågor rörande denna tjänst, vänligen kontakta Mikael Petersson, Servicechef (mob: 070-584 01 51). Din ansökan med CV och personligt brev mejlar du till: mpetersson@val.lelycenter.com.

Lely Center Västervik (jur. Mjölkteknik Öst AB) är ett försäljnings- och servicecenter för holländska Lely's innovativa produkter och tjänster inom automatiserad djurhållning. Vår affärsidé bygger på att tillhandahålla och underhålla innovativa koncept, inkluderande utrustning och rådgivning, som erbjuder mjölk- eller nötkötts-producerande lantbrukare möjligheter till ökad lönsamhet - i kombination med minskad arbetsbelastning. Våra välutbildade och erfarna Servicetekniker arbetar med service och felavhjälpning samt håller 24/7-beredskap i södra/mellersta Sverige - från Leksand i norr till Karlshamn i söder, Gotland österut och med Vättern som gräns västerut. Vårt lager och huvudkontor med ledning och administration ligger i Källsåker, utanför Västervik, på ostkusten.
Mjölkteknik Öst AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 mars 2024 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

1998 lanserade Holländska Lely den första mjölkningsroboten i Sverige. Sedan dess har verksamheten vuxit kraftigt med Lely som en ledande aktör. I dagsläget finns över 35 000 enheter i drift hos lantbrukare runt om i världen. Lely Center Västervik´s affärsidé bygger på att tillhandahålla och underhålla innovativa koncept, inkluderande utrustning och rådgivning, som erbjuder mjölk- eller nötkötts-producerande lantbrukare möjligheter till ökad lönsamhet - i kombination med minskad arbetsbelastning. Våra välutbildade och erfarna Servicetekniker arbetar med service och felavhjälpning samt håller 24/7-beredskap i södra/mellersta Sverige - från Leksand i norr till Karlshamn i söder, Gotland österut och med Vättern som gräns västerut. Mer information om oss hittar du på: www.lely/vastervik