Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
16 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Jonathan Jonsjö
Email
Telefon
Vår verksamhet expanderar och vi söker därför flexibel, social och ansvarsfull servicetekniker med inriktning mekanik och lås till vår butik i Norrköping på Tullhusgatan 14.

Vad ingår i jobbet?

Som butikstekniker varierar uppgifterna från dag till dag och ingen dag är den andra lik. Du säljer lås och andra säkerhetsprodukter, ger tips och rådgivning till våra kunder. Du tar hand om beställningar via mejl, över telefon samt lägger upp arbetsorder i vårt affärssystem. Du jobbar även praktiskt med reparation, tillverkning av låscylindrar och nyckeltillverkning i vår låsverkstad. Du arbetar individuellt men även tillsammans med dina kollegor för att lösa problem och göra våra kunder nöjda.

Vem är du?

Först och främst är du drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. Förmåga att ge hög service och ge det där lilla extra till kunder samt kollegor. Du är en händig problemlösare med en nyfikenhet, som driver dig till att lära dig mer.

Innehar du gesäll, mästarbrev eller har tidigare erfarenhet av låssmedyrket är det meriterande men inget krav. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara av tjänsten.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att tas vid anställning.

Liknande Jobb

Lås & Nycklar i Norrköping logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 april 2024 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren