Hoppa till innehåll

Verksamhetschef Butik och Spel Kolmårdens djurpark

Destination Kolmården är fylld av upplevelser för alla åldrar där Butik och Spel är en viktig pusselbit för att skapa en magisk värld med sagolika minnen. Då vår nuvarande Verksamhetschef för Butik & Spel kommer gå i pension söker vi en ny medarbetare som vill vara med och bidra till att upplevelsen på Destination Kolmården är i världsklass!

Vad innebär tjänsten?

Som Verksamhetschef för Butik & Spel ansvarar du för Kolmårdens sju butiker och sju spelenheter samt butiken på Vildmarkshotellet. Du har ett övergripande ansvar för våra butiker och spels sortiments- och försäljningsstrategi med resultatansvar utifrån uppsatta budgetmål.

Du kommer i huvudsak att arbeta med inköp och planering av sortiment/enhet, försäljningsoptimering- och uppföljning, budget samt strategisk utveckling. Ytterligare en viktig del i arbetet är konceptutveckling och varumärksbyggande genom att skapa attraktiva butiker och spel.

Du leder arbetet tillsammans med ditt team som består av operativ chef och senior teamledare samt säsongsanställda teamledare och artister.

Kolmårdens Djurpark har förutom sommarsäsongen som går från mars/april till slutet av september även Halloween och Sagojul.

Kvalifikationer för att söka rollen som Verksamhetschef:
  • Relevant utbildning/arbetslivserfarenhet inom handel, ekonomi och personalledning
  • Minst tre års dokumenterad erfarenhet av liknande arbete
  • Du har i tidigare anställning haft personalansvar
  • Du har erfarenhet av att jobba med inköp och är van vid dialog och kontakt med leverantörer
  • Lång erfarenhet av att driva försäljning och konceptutveckling
  • Van att arbeta strukturerat och organiserat
  • Tydlig i kommunikation både i skrift och tal, både på svenska och engelska
Vem söker vi?

Du är en prestigelös, öppensinnad, trevlig och affärsfokuserad person med förmågan att leda dina medarbetare mot optimerad försäljning och lönsamhet.

Du är en initiativtagare som aldrig "sitter stilla i båten" och drivs av viljan att utveckla gästmötet och upplevelsen i våra butiker och spel.

Du gillar också att vara ute och hjälpa till praktiskt i driften och tycker det är en viktig i att se hur verksamheten kan utvecklas och för att uppmärksamma behov av försäljningsfrämjande åtgärder.

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt team där vi värdesätter trivsel allra högst. Är det kul gör vi det bra! Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Med start så snart som möjligt kan vi erbjuda en tillsvidareanställning på 100%, provanställning 6 månader tillämpas. Arbetstider varierar men är i huvudsak dagtid på vardagar men även vissa helger. För anställningen gäller i övrigt kollektivavtal för Visita och Unionen.

Sista ansökningsdag är 30 November.


För frågor kring tjänsten kontakta Affärsområdeschef Jeanette Sandberg, 070-5745490, jeanette.sandberg@vildmarkshotellet.com eller Senior HR partner, telefon 076-1021492, anders.trygg@kolmarden.com
Kolmårdens Djurpark AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (-1 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Kolmården är Nordens största djurpark och ett av Sveriges populäraste resmål. Kolmården har ett 50-tal olika djurarter och driver en rad olika forsknings- och bevarandeprojekt. Djurparken fungerar som utbildningsresurs för Sveriges skolor och är medlem i Svenska Djurparksföreningen och internationella branschorganisationerna EAZA, WAZA och IUCN. Varje år anställer parken och Vildmarkshotellet tillsammans drygt 1 200 personer till Kolmårdens alla säsonger och besöks av ca 750 000 gäster.

Kolmården är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I koncernen ingår även några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Skara Sommarland och Furuvik. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.
https://www.kolmarden.com/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Norrköping
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Norrköping
Organisation & ledning
Företagslogga