Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

Service/Supporttekniker

Ansök nu
Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare med flera. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare och säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige.

Vi söker dig som är maskinintresserad och drivs av bra service. Har du erfarenhet av lantbruksmaskiner och ett brinnande intresse för teknik? Tycker du att service och support går hand i hand? Vill du jobba på ett företag som värderar dig och din personliga utveckling högt?

Då har vi jobbet till dig!

Om rollen

I rollen som Service- och Supporttekniker kommer dina dagliga uppgifter variera och en stor del av fokuset kommer ligga på teknisk support för lantbruksmaskiner och reservdelar.

Du är den första våra återförsäljare når när de ringer eller mailar in sitt ärende och det är därför viktigt att vara hjälpsam för att garantera bästa kundupplevelse. Du kommer vara ansiktet utåt för Nordfarm både digitalt och fysiskt.

Du driver och löser ärenden självständigt. Då majoriteten av din tid ägnas åt att interagera med kunder måste ska du vara en god lyssnare samt ha väldigt god muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga på svenska och engelska.

Arbetat omfattar även besök och resor till återförsäljare för support ifall ärendet inte går att lösa på distans.

Din profil

Du är en person med en positiv attityd, hög energinivå och tycker om att ställas inför utmanande uppgifter. Du har en stor affärsförståelse samtidigt som du är kommunikativ och bygger goda relationer med dina kunder och kollegor. Du gillar struktur och tänker pragmatiskt. Du har lätt för system och gillar att jobba administrativt samtidigt som du gillar att meka.

Önskvärd erfarenhet/kompetens:
  • Du har tidigare jobbat med och har ett intresse av att serva stora maskiner
  • Du har förståelse för funktionaliteten hos maskiner och kan tyda operatörsjournaler
  • Du har erfarenhet av att läsa och förstå elscheman samt hydralikscheman
  • Du har erfarenhet av ärendehantering och support.
Vi erbjuder

Nordfarm är ett familjeföretag som präglas av service, positiv anda samt där du som individ värderas högt. Vi erbjuder dig ett utvecklande jobb i en trevlig miljö som växlar mellan kontor och fält. Vi tillgodoser dig med utbildningar både internt och ute hos återförsäljare. Hos oss är kulturen viktig och vi värderar en entreprenörsanda högt.

Se gärna denna film för att bilda dig ytterligare uppfattning kring tjänsten och Nordfarm - https://fb.watch/kCS08QYDpj/

I denna rekrytering samarbetar Nordfarm med Kraftsam Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på martin.thelander@kraftsam.se

Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare