Arbetsledare, lackering

Arbetsledare, lackering

Söderbergs Bil söker en arbetsledare till sin moderna lackverkstad i Norrköping. Har du tidigare erfarenhet som billackerare och vill utvecklas i din roll? Då är detta tjänsten för dig!

Vår lackverkstad är modern och en av dom största i Norrköping. Vi har två stora lackboxar, en ugn och en stor plastreparationsverkstad. I vår nyrenoverade lackverkstad arbetar idag ett team på nio erfarna medarbetare. Vi söker nu dig som vill arbetsleda teamet för att kunna fortsätta leverera hög kvalitet och goda resultat.

Om rollen

I rollen som arbetsledare ansvarar du för att leda och fördela arbetet i lackverkstaden. I arbetsuppgifterna ingår att hålla dagliga driftmöten och delta i veckomöten tillsammans med skadeteamet.

Du kommer att ingå i ett team med god sammanhållning som besitter hög kompetens och som dessutom har roligt på jobbet.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från branschen. Har du dessutom ledarerfarenhet är det meriterande. För att passa i rollen ser vi att du har en positiv inställning och god arbetsmoral. Du är organiserad och strukturerad i ditt arbete och du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Självklart är du serviceminded och förstår vikten av hög kundnöjdhet.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Övrigt

Tjänsten är på heltid, tillsvidare, med placering i Norrköping.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hjort på 011–280137 eller Melker Sandberg Olsson på 011–5000584.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan! Har du vägarna förbi vår anläggning i Norrköping så kom gärna in och presentera dig.

Krav
  • Erfarenhet från branschen
  • B-körkort
Meriterande
  • Ledarerfarenhet
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderbergs Bil är ett av Östergötland/Sörmlands ledande bilhandelsföretag med stark lokal förankring med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. I företaget ingår även Europcar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, lackering, däck och bilvård. Vi är ca 220 medarbetare, omsätter ca 1,2 miljarder kronor och levererar en ny bil i halvtimmen. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.