BE Group söker Produktionsledare till Norrköping

BE Group söker Produktionsledare till Norrköping

Erbjudande

Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för arbetsledning, rutiner, säkerhet och arbetsmiljöansvar? Skulle du vilja jobba tillsammans med ett kompetent och sammansvetsat team? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jobandtalent en produktionsledare till BE Group i Norrköping. För att trivas i rollen drivs du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att leda och utveckla andra. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som produktionsledare ansvarar du för att planera och utveckla arbetet på avdelningen samt ansvara för personalplanering och -utveckling. Dessutom kommer du att säkerställa att nödvändiga rutiner finns på plats och efterlevs samt leda och övervaka hela produktionsprocessen. Huvudsakligen kommer du i denna roll att arbeta med personalen som din viktigaste uppgift. Som Produktionsledare kommer du ha personalansvar för 30-50 personer. Du arbetar med ett praktiskt ledarskap där du själv har god insikt i verksamheten och situationer som kan uppstå på en industri.

Produktionen i verksamheten sker dygnet runt, men du som Produktionsledare kommer att arbeta dagtid.

Exempel på vad som ingår i rollen:

 • ansvara för utveckling och uppföljning i enlighet med framtagna nyckeltal
 • säkerställa att nödvändiga rutiner finns på plats och efterlevs
 • vara med och effektivisera arbetssätt och organisation
 • Maximera produktionsutfall
 • Verkställa detaljerat produktionsschema för respektive skift
 • Säkerställa kvalitet och återrapportera till Produktionschef
 • Säkerställa att förebyggande operatörsunderhåll utförs
 • Ansvara för skyddsronder
DINA KVALIFIKATIONER

För att lyckas i rollen så har du minst gymnasial utbildning med flera års erfarenhet från liknande roll. Det är viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du fokuserar på att hitta lösningar. Som ledare är kommunikation ett av dina viktigaste verktyg, vi ser därför att du kan kommunicera obehindrat på såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Erfarenheter
 • Erfarenhet från praktiskt ledarskap
 • Erfarenhet från industri & produktion
 • Erfarenhet av att ha jobbat i liknande roll
 • Erfarenhet och/ eller utbildning inom någon av ovanstående kategorier.
  OM OSS

  BE Group är ett ledande handels- och serviceföretag med ett brett sortiment inom stål, specialstål, armering, rostfritt och aluminium. Deras kunder finns främst inom tillverknings- och byggindustrin i Sverige, Finland och Baltikum. Med gedigen kompetens och effektiva processer inom inköp, logistik, och produktion erbjuder BE Group lagerförsäljning, produktionsservice och direktleveranser från verk utifrån våra kunders behov av stål- och metallprodukter.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område Norrköping
  Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 3 mars 2023 (29 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Jobandtalent är den globalt snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Företaget startades år 2009, omsätter 2 miljarder och har 6000 medarbetare i Sverige. Jobandtalent är verksamma på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika, huvudkontoret finns i Madrid.