Hoppa till innehåll

Logistikutvecklare & produktionsplanerare, Norrköping

Logistikutvecklare och produktionsplanerare till Norrköping

Nu finns möjlighet att arbeta i en kombinerad roll som logistikutvecklare och produktionsplanerare på ett stort bolag i Norrköping. Här kommer du få vara delaktig i olika projekt för att effektivisera logistikflödet och även vara med i det operativa arbetet hos på planeringsavdelningen.

Om tjänsten

Som logistikutvecklare kommer du vara med och analysera processer för att utveckla logistikflödet. Du kommer att vara med att analysera prognoser, processer och rapporter för att kunna säkerställa effektivitet i logistikflöden. I rollen kommer du arbeta för att identifiera utvecklingsmöjligheter i logistikflöden och arbeta i och leda olika projekt kopplat till logistikflöden. I kombination med detta kommer du som produktionsplanerare hantera uppgifter som rör den dagliga produktionsplaneringen och ansvara för att räkna lagerproduktionens kapacitetsbehov.
Arbetsuppgifter:
  • Genomföra analyser kopplat till logistikflödet
  • Processutveckling
  • Operativa uppgifter kopplat till den dagliga produktionsplaneringen
I rollen kommer du utgå från kundens kontor i Norrköping men med möjlighet till att jobba hybrid. Denna kombinerade roll är ett uppdrag som planeras pågå under hela 2024.

Om dig

Som person ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med processutveckling och produktionsplanering. Vi ser att du är en kreativ och analytisk person som snabbt kan sätta sig in i olika projekt och i det operativa arbetet på planeringsavdelningen. Du är självgående i ditt arbete men trivs även i att arbeta i team och att samverka med andra delar av verksamheten. Vidare är du bra på att bibehålla ett strukturerat arbetssätt i en organisation med högt tempo och snabba leveranser. Vidare är du en prestigelös person som trivs med att arbeta i de operativa delarna av verksamheten.

Krav:
  • Akademisk utbildning inom logistik och/eller produktionsstyrning eller liknande
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • God förståelse av hur en lagerverksamhet fungerar
OM JOB&TALENT

Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Job&Talent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Varmt välkommen med din ansökan!
Job&Talent logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
23 dec. 2023 (20 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Linköping
Transport & Logistik
Företagslogga
Norrköping
Transport & Logistik
Företagslogga