Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Jobba som däckmontör under däcksäsongen

Ansök nu
ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT

På Job&Talent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Vårt erbjudande

Är du flitig och tycker om högt tempo och fysiskt arbete? Vi rekryterar nu däckmontörer och lagerarbetare till våra verkstadskunder inför den kommande däcksäsongen i mitten på oktober - slutet på november/början av december.
Arbetet sker under dagtid måndag - fredag eller kvällsskift 15:00-22:00 måndag-torsdag där du jobbar i ett härligt team.

Arbetsbeskrivning

Att vara däckmontör hos våra kunder innebär att under perioden mitten på oktober till slutet på november skifta däck på bilar, alternativt arbeta på däcklager och förse skiftare med rätt däck. Beroende på hur säsongen ser ut så kan det bli förlängt in i december. Ingen förkunskap krävs men det är ett stort plus om du arbetat med däckskifte innan eller kanske är du en händig person som byter däcken på familj och vänners bilar. Arbetet kräver en viss fysik och finess och vi ser gärna att du har ett intresse för mekanik. Uppdraget är under en period på 4-8 veckor, det är viktigt att du är tillgänglig under dessa veckor.

Dina kvalifikationer
  • Körkort B
  • Goda referenser
  • Tillgänglig under perioden mitten på oktober till slutet på november, eventuellt en bit in i december.
MERITERANDE
  • Erfarenhet av däckskifte
  • Intresse för mekanik
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • Är ansvarsfull och har god känsla för detaljer.
  • har en hög servicenivå.
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  • är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare, Frida Andersson & Julia Persson frida.andersson@jobandtalent.com julia.persson@jobandtalent.com

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

OM JOB&TALENT

Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Job&Talent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 nov. 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Fler från samma arbetsgivare