Hoppa till innehåll
Hydroscand Sverige logotyp

Butikssäljare/Slangmontör, Norrköping

Ansök nu
Familjeföretaget Hydroscand har vuxit kraftigt under en längre tid och har nu ett 70-tal butiker över hela Sverige. Till vår butik i Norrköping söker vi nu en serviceinriktad och engagerad butikssäljare som vill bli en del av vårt härliga team. Är du en teknisk problemlösare som vill arbeta med försäljning och kundkontakt? Då kan det vara du som är vår nya butikssäljare/slangmontör i Norrköping.

Arbetsuppgifter
Som butikssäljare jobbar du med personlig försäljning över disk. Ditt jobb blir att på ett professionellt och ödmjukt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är hantering av inkommande förfrågningar, materialanskaffning och orderhantering. Utöver detta ingår hantering av inkommande/avgående gods, samt monterings- och produktionsarbete.

Vi erbjuder

En rolig och varierande arbetsmiljö med en familjär känsla där vi hjälps åt. Vi på Hydroscand värnar om våra medarbetare och erbjuder både interna och externa utbildningar. Hos oss får du ett arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter, på ett svenskt familjeföretag som är verksamt i 20 länder globalt.

Din profil

Du bör ha ett tekniskt intresse, stort engagemang och tidigare erfarenhet av försäljning. Du behöver ha en känsla för service samt en vana av att meka och skruva. Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet inom fordons-, hydraulikteknik eller liknande.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi ser gärna att du trivs med varierande uppgifter och att du är lösningsfokuserad.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Johan Ekvall (Platschef) på telefon: 011- 26 57 60.

Sista ansökningsdag är den 5 juni 2023 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juli 2023 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare