Fordonstekniker

Fordonstekniker

Nu söker vi fordonstekniker till Holmgrens Bil Norrköping. Vill du bli en del av ett vinnande team och få möjligheten att jobba med den senaste tekniska utrustningen i ett Holmgrens Bil som ökar på marknaden? Då kan detta vara en intressant möjlighet för dig!

Om dig
För oss på Holmgrens Bil är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer. Du har en hög känsla för service samtidigt som du är noggrann.

Krav och meriter
Vi ser gärna att du minst har 1-2 års erfarenhet som fordonstekniker
Slutförd fordonsteknisk utbildning eller motsvarande
B-körkort
Mycket god datorvana
   Om jobbet
   På anläggningen arbetar vi med BMW, MINI, Ford och MG, starka varumärken som kompletterar varandra. Har du erfarenhet från något eller flera av märkena så är det meriterande. Som fordonstekniker hos oss utför du självständigt samtliga förekommande reparations- och underhållsarbeten på ett fackmannamässigt sätt inom samtliga utrustningsområden inkluderande enklare svets- och karosseriarbeten. I uppgiften ingår felsökning, åtgärdande av fel, kontroll av åtgärderna, provkörning och in- och utkörning av fordon.

   Teamet består av bra mix med mer erfaren personal och yngre talanger. Holmgrens Bil i Norrköping har en modern anläggning, byggd 2018, med luftig och ljus verkstad.

   Omfattning: Heltid tillsvidare
   Arbetstider: 07:00-16:00
   Placeringsort: Norrköping
   Tillträde: Enligt överenskommelse

   Vad Holmgrens Bil erbjuder
   Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

   Läs gärna mer om oss här.

   Ansökan
   Ansök senast 26 februari 2023. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta servicechef Jens Aronsson på mejl jens.aronsson@holmgrensbil.se
    Mer info
    Område Norrköping
    Yrkesroll Fordon, Mekaniker
    Typ av anställning Heltid
    Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (14 dagar kvar)

    Om arbetsgivaren

    En av Sveriges största privata bilhandlare som idag drivs av tredje generationen Holmgren. Holmgrens Bil finns på 13 orter och totalt 15 anläggningar. Vi erbjuder allt från service till fritidsfordon och mobilitetstjänster.