Hoppa till innehåll
Heimstaden logotyp

Technical Property Manager till Norrköping (vikariat)

Publiceringsdatum
19 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu söker vi på Heimstaden en ny kollega i form av en vikarierande Technical Property Manager för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden - Friendly Homes. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard. Kulturen präglas av våra värderingar Care, Dare och Share.

Vikariatet sträcker sig från april 2024 t.o.m. september 2024 och du utgår från kontoret i Norrköping. Resor i tjänsten förekommer som en del i ditt arbete, då du regelbundet besöker vårt förvaltningskontor i Katrineholm.

Dina arbetsuppgifter
Som Technical Property Manager ansvarar du för att utföra och följa upp åtgärder och projekt inom ramen för godkänd budget i ditt förvaltningsområde. Här säkerställer du även överlämning av färdiga projekt till dina kollegor inom förvaltningen.

I uppdraget ingår att planera och utföra underhålls-, investerings- och hållbarhetsprojekt upp till 500 000 kronor, utföra underhållsbesiktningar i fastigheterna samt besikta lägenheter inför ev. standardförbättringar. Utöver det planerar och genomför du standardförbättringar, hanterar skador och försäkringsärenden samt koordinerar upphandlingar och förhandlingar med entreprenörer för investeringsprojekt.

Du är även en av flera kollegor som i samråd med Asset Management, identifierar möjligheter för nya investeringsprojekt.

Vi önskar att vår drömkandidat har:
Vi söker i första hand dig som har arbetat i fastighetsbranschen eller som har en eftergymnasial utbildning, gärna inom förvaltning eller bygg. Om du är i sluttampen av din utbildning och kanske söker ditt första arbete efter examen över sommaren - är vi också nyfikna på dig! Vi tror att det kan vara en spännande start i din karriär och att du kan bidra med värdefull kunskap inom förvaltningen.

En förutsättning för att du ska lyckas i denna roll är att du drivs av och har erfarenhet av kundkontakt eller projektadministration. Om du dessutom har erfarenhet av projektledning, är det väldigt meriterande.

Du är en van användare av Office-paketet, ekonomisystem och med fördel har du även arbetat i Vitec eller något liknande fastighetssystem. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift och har B-körkort. Fler språkkunskaper är starkt meriterande, då våra hyresgäster kommer från världens alla hörn.

Som person är du affärsmässig och professionell men samtidigt prestigelös och jordnära. Du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer och sätter Laget framför Jaget. Utöver detta har du en naturlig förmåga att skapa och upprätthålla relationer, både till kollegor, kunder och entreprenörer.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande arbete, spännande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter internt. Du har frihet under ansvar och möjlighet till visst hybridarbete.

Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/

För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt och att vi ska ha en så enhetlig process som möjligt, har vi på Heimstaden valt att inte längre be om några personliga brev i din ansökan samt att tydligare arbeta med tester i vår rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll.

Ansökan
Din ansökan välkomnas senast den 4 mars 2024. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/

Liknande Jobb

Heimstaden logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 mars 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Heimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag och investerare med ca 160,000 lägenheter i 10 länder med ett fastighetsvärde om 342 miljarder SEK. Vi förvärvar, utvecklar och förvaltar bostäder med ett långsiktigt perspektiv. Vägledda av vårt skandinaviska arv och våra värderingar Care, Dare och Share - uppfyller målet om att erbjuda omtänksamma boende som förenklar och förgyller livet för våra kunder. Heimstaden är listade på Nasdaq First North Growth Market.