Maskinoperatör

Maskinoperatör

Är du vår nästa medarbetare på Green Lite i Norrköping?

Green Lite AB växer och just nu behöver vi förstärkning till vår produktion. Vi söker därför en maskinoperatör.

Vi är ett mycket flexibelt team där alla behärskar flera avsnitt i vår maskinpark. För att passa in hos oss är du en bra lagspelare, driven, snabblärd och redo att anta nya utmaningar.
För att lyckas hos oss bör din bakgrund vara några år som maskinoperatör alternativt att du har en lämplig utbildning, har truckkort samt är tekniskt lagd.
Stämmer detta in på dig så kan det vara just dig vi söker.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Finns bara vilja och drivkraft är mycket vunnet och du kommer ingå i ett sammansvetsat team som backar upp dig i form av utbildning på de olika avsnitten. Arbetstiden kommer vara förlagd till två-skift.

Vilka är vi?
Green Lite är ett ungt företag som redan hunnit bli ledande leverantör av kreativa lösningar för att exponera varor och produkter till svensk och internationell handel. Materialet vi använder har vi utvecklat själva, det är ett miljömodernt lättviktsmaterial av träfiber, och är dessutom återvinningsbart.

Tillverkningsprocessen är helt datorbaserad, från CAD-konstruktion till tryck, sågning och bearbetning. Användningsområdena är framför allt butiksinredning och produktexponeringar. Bland kunderna finns de största och mest välkända butikskedjorna i Sverige samt många globalt starka varumärken.

Är du intresserad?
Skicka i så fall in din ansökan till nedan adress.
Mer info
Kontaktperson Kenneth Johansson
Email Mejla Kenneth Johansson
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.green-lite.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (27 dagar kvar)