Hoppa till innehåll
EISS Rekrytering & Search AB logotyp

Key Account Manager till Nordic Brass Gusum!

Ansök nu
Drivs du av affärer och nöjda kunder?

Nordic Brass Gusum är ett av Sveriges äldsta bruksföretag med specialkompetens och över 360 års erfarenhet när det gäller mässing. Till vårt kontor i Gusum söker vi nu ytterligare en Key Account Manager! Hos oss kommer du få en stimulerande och utvecklande roll där den ena dagen inte är den andra lik!

Din roll

Som Key Account Manager hos oss marknadsför du våra produkter med optimal lönsamhet på ett serviceinriktat sätt i enlighet med vår affärsidé och policy. Du representerar oss gentemot kunder, myndigheter och andra intressenter på ett förtroendefullt sätt så att företagets bästa tas tillvara. I din roll hanterar du kunddialoger och är den naturliga kommunikationslänken mellan kunder och företag och du sätter försäljningsbudget med volym, priser och marginaler samt planerar och genomför kundbesök. Du skapar försäljningsmaterial, samlar in data, uppdaterar prognoser och upprättar försäljningsavtal. Vidare är du lyhörd för marknadstrender och kundbehov och du föreslår nya produkter och lösningar till dina kunder. I samarbete med logistikavdelningen tar du emot och registrerar beställningar och du är alltid öppen för bättre effektivitet och utveckling av verksamheten inom ditt område. Du rapporterar till Marknad-, och försäljningschef.

Om dig

Vi söker dig som är affärsinriktad och har en god förmåga att skapa och underhålla relationer! Har du tidigare erfarenheter av att arbeta med försäljning samt förhandla priser och avtal ser vi det som lockande. Har du en teknisk eftergymnasial utbildning eller en högskoleutbildning inom ekonomi ser vi detta som mycket meriterande för tjänsten. För denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stort fokus på dina personliga egenskaper och vi tror därför att du är förtroendegivande och har ett tydligt kundfokus. Du är initiativtagande och handlingskraftigt och strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för Nordic Brass Gusum och kunden. Du är nyfiken och kan självständigt driva ditt arbete framåt för att skapa nya affärsmöjligheter. Vi ser att du är lösningsfokuserad, och kan hålla många bollar i luften. Du är flexibel och anpassningsbar och har möjlighet att resa i tjänsten där övernattningar förekommer. För att komma till din rätt i rollen har du en mycket god kommunikativ förmåga och behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten och tjänstebil ingår.

Hos oss finns stora möjligheter att påverka och bidra med egna förbättringsförslag. Kom och var en del av vårt team där du kan forma arbetsmiljön och främja innovation, där du får vara proaktiv, kreativ och bli en del av vår engagerande och framåtsträvande arbetsplats!

Om Nordic Brass Gusum

Nordic Brass Gusum är ett av Sveriges äldsta bruksföretag med specialkompetens och över 360 års erfarenhet när det gäller mässing. Nordic Brass Gusum tillverkar varje år 25 000 ton mässing i form av stänger, tackor och mutter. Mässingen framställs i företagets egen fabrik, som är en av Europas främsta. Merparten av produkterna levereras till den nordiska marknaden där kunderna vidareförädlar mässingen till slutprodukter som VVS-tillbehör såsom kranar och duschhandtag, skruvar muttrar, låsdetaljer, elkomponenter och prydnadssaker med mera. Nordic Brass Gusum har en omsättning på en knapp miljard SEK och antalet anställda är ca 125 personer. Nordic Brass Gusum är väl etablerat på den nordiska marknaden och kan det mesta om kundernas krav på kvalitet, leveransprecision och flexibilitet. Nordic Brass Gusum kommer att, tillsammans med sina kunder, fortsätta att utvecklas som en stark och långsiktig partner.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Nordic Brass Gusum.

Sista ansökningsdag är 20 augusti 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juli 2023 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi bygger långsiktiga relationer med våra kandidater och du som kandidat är mycket värdefull för oss. Som en del av vårt nätverk erbjuder vi dig tillgång till våra kontakter och kunder, samt stöttar dig till rätt karriärval. Du väljer själv om du önskar att vi aktivt letar efter tjänster som matchar din profil eller om du endast vill ta del av våra lediga tjänster. Vi är även intresserade av att komma i kontakt med dig som är egenföretagare och vill åta dig interimsuppdrag. Professionell kommunikation och diskretion är honnörsord för oss!"

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare