Hoppa till innehåll

Ecochange - Säljare


Är du en serviceinriktad lagspelare som gillar att skapa långsiktiga relationer med kunder? Brinner du dessutom lite extra för ett hållbart arbetsliv? Då kan rollen som säljare på Ecochange - Sveriges marknadsledande leverantör av förmånscyklar - vara din nya karriärutmaning!


Dina arbetsuppgifter
Rollen som säljare på Ecochange handlar till stor del om att skapa relation och skriva avtal med arbetsgivare - både privata bolag och offentlig sektor. Vi erbjuder förmånscyklar där vi samarbetar med svenska och utländska kvalitetsmärken, exempelvis Crescent, Sjösala, Monark och Bianchi. Vi erbjuder också ergonomiska möbler, elmopeder och förmåns-IT. Vårt fokus som leverantör ligger alltid på kvalitet, service och nöjda kunder. Som säljare bearbetar du nya kunder, håller löpande kontakt med befintliga samt följer upp leads. Du samarbetar med våra egna projektledare som ser till att avtalen blir rätt samt koordinerar mot våra varumärken. Du disponerar själv över din tid men utgår från vårt kontor i Norrköping. I tjänsten ingår en del resor, men mycket av arbetet går också att utföra över video. Du rapporterar direkt till vår säljchef som också kommer att lära upp dig och introducera dig i jobbet.


Din profil

Eftersom rollen i mångt och mycket går ut på att möta människor tror vi att du är en social lagspelare som uppskattar mötet med människor. Du behöver ha ett målriktat sinne där du drivs av att slutföra affärer. Då våra kunder ofta är stora arbetsgivare och avtalen vi skriver är komplexa eller resultatet av en upphandlingsprocess, krävs tålamod, envishet och nyfikenhet för att trivas i tjänsten. I bagaget tror vi att du har erfarenhet av liknande roller, gärna med erfarenhet av offentlig upphandling och/eller förhandling. Har du dessutom bra koll på personalförmåner är det ett extra plus i kanten.


Vad vi erbjuder

På Ecochange möter du ett tight gäng där alla anställda arbetar tillsammans för att nå våra mål. Vi brinner för laganda, korta beslutsvägar och att ha kul på jobbet. Anledningen till vår expansion är en stark efterfrågan på våra tjänster, vilket i kombination med en stark och nöjd kundbas, präglar hela vår företagskultur. Vi gillar att vinna tillsammans och vår ledning ger kontinuerligt verktyg för att vi ska lyckas. Eftersom vi är en relativt liten organisation blir du automatiskt en viktig nyckelspelare för vår fortsatta utveckling. En stor fördel med jobbet - om du som person gillar lösningar som kombinerar förbättrad hälsa med minskad klimatpåverkan - är att vi är den mest kompletta leverantören av förmånscyklar för både arbetsgivare och medarbetare.


Kontakt och ansökan


Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson på telefon, 070-5591192 eller Mårten Näsvall på e-mail; marten.nasvall@infinityhr.se

Välkommen att söka tjänsten genom att använda ansökningsformuläret nedan.
Ecochange logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Ecochange har mer än 20 års kontinuerlig erfarenhet av att erbjuda kostnadsneutrala, smidiga, trygga och förmånliga personalförmånslösningar till både offentliga kunder och privat sektor. Grundarna uppfann konceptet förmånscykel och levererar sedan dess cyklar på ett tryggt och enkelt sätt. Idag använder över 200 000 kunder Ecochange vilket gör att företaget idag är marknadsledande med flera långa samarbeten och kundavtal. Ecochange ägs sedan en tid tillbaka av Storskogen AB, vilket borgar för långsiktighet och hållbar utveckling framåt.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Gävle
HR & Personal
Företagslogga
Kungsbacka
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Norrköping
Försäljning
Företagslogga
Linköping
Försäljning
Företagslogga