Hoppa till innehåll
Cygate AB logotyp

Konsult inom Datacenter till Norrköping!

Ansök nu

Jag heter Ragnar Byléhn och jag leder en grupp specialister inom bland annat datacenter, avancerad klienthantering samt nätverk och säkerhet. Till Telia Cygate i Östergötland, en del av Telia Company, letar vi efter dig som har god erfarenhet av att utforma, implementera och felsöka moderna hybrida server- och lagringslösningar

Med passion för IT

Hos Telia Cygate får du chansen att hela tiden utvecklas och arbeta med kollegor som är bland de bättre i Sverige på sina respektive områden. Med hjärtan som bankar lika hårt för människor som för teknik förser vi våra kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Vi vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld. Vi kallar det för Leading With Competence.

Vi är en del av Telia Company, och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med spännande kunduppdrag och får goda möjligheter till utveckling.

Din nästa utmaning?

Som konsult hos oss har du en viktig roll att vägleda våra kunder, hela vägen från att du föreslår lämpliga lösningar, till design, implementation och förvaltning. Då våra leveranser till kund ofta spänner över flera teknikområden, kommer du att arbeta tillsammans med kollegor som är specialiserade inom andra områden. Det tillsammans med vårt stora fokus på kontinuerlig kompetensutveckling gör att du kommer kunna ta stora steg i din personliga vidareutveckling.

Som konsult inom Datacenter jobbar du med flera olika serverlösningar och virtualisering (windows, Linux, VMware), samt lösningar inom lagring och HCI. Vi jobbar med spännande tekniker, där du också kommer arbeta med det senaste inom Cloud och automation.

Vem är du?
Som person uppvisar du ett genuint intresse för att arbeta med våra kunder och hjälpa dem med deras utmaningar inom området. Vi tror att du söker dig till oss för att du vill känna tillhörighet i ett team, och du är lyhörd, öppen för att ta emot feedback och dela med dig av kunskap.

Dina erfarenheter:

  • Stor erfarenhet av att arbeta med olika serverlösningar och virtualisering (ex. Windows, Linux och VMware)
  • God erfarenhet av att ha arbetat med olika lagringslösningar (ex. HP, Pure Storage)
  • Erfarenhet av HCI-lösningar (ex. Nutanix, Simplivity, VMware vSAN)
  • Förståelse och viss erfarenhet av Container-lösningar (Ex. Dockers, Kubernetes)
  • Förståelse och viss erfarenhet av olika Cloud-lösningar (ex. Azure, AWS)
  • Viss erfarenhet av automatisering

Din personlighet:

  • Resultat- och målfokuserad, där du strävar efter att göra kunden nöjd
  • Du uppmärksammar och tar tag i olösta problem
  • Du har ett ”vi”-tänk, och vill bidra till ett bra samarbetsklimat

Home of Experts

Sedan 1978 är vi nördigast i IT-branschen och med nätverk och säkerhet i vårt DNA kan vi uppmuntra våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Sedan 2006 är vi också en del av Telia Company och det ger oss en stabil grund att stå på. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att idéerna som bidrar till de mest hållbara lösningarna hittar oss när vi känner oss trygga och har roligt tillsammans. Vi är generösa och inkluderande i relation till varandra och vi ser mångfald som en möjlighet.

Intresserad?
Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Placeringsort är Norrköping. Om du har några frågor så får du gärna kontakta mig Ragnar Byléhn på +46 72 509 89 74 eller ragnar.bylehn@cygate.se.

Välkommen till Telia Cygate - Home of your next big opportunity!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare