Digital Workplace Consultant till Telia Cygate

Digital Workplace Consultant till Telia Cygate

Har du erfarenhet av Workplace/Cloud-tekniker och vill utveckla dina kunskaper inom området? Motiveras du av att förbättra våra kunders miljöer där ditt jobb gör skillnad? Nu söker vi fler konsulter till vårt team som vill vara med på en tillväxt- och förändringsresa tillsammans med våra kunder mot en digital infrastruktur. Kanske är du vår nästa kollega?

Karin Lantz (Växjö), Torbjörn Pellnor (Jönköping) och Ragnar Bylehn (Linköping/Norrköping) arbetar alla som konsultchefer i Region Mellan på Telia Cygate. Just nu söker vi konsulter inom Digital Workplace till alla våra kontor som vill vara med på vår resa mot en digital infrastruktur!

Din nästa möjlighet

Som Digital Workplace Konsult hjälper du våra kunder med support, felsökning, övervakning samt underhåll av våra lösningar inom Workplace/Cloud. Du arbetar nära kund och ditt team med betoning på implementation, installation, och migrering av lösningar i Enterprisemiljöer. Du är även involverad i ITIL-processer och processefterlevnad.

Här kan du få djupare insikt och ny inspiration i allt från Cloud, Security och on-prem, och de senaste kombinationerna där emellan. Om du på sikt vill certifiera dig inom fler områden så stödjer vi det och vill att du ska utvecklas.

Exempel på vad du kommer att göra:

  • Installation, uppgradering, felsökning och incidenthantering av våra kunders miljöer
  • Arbeta med tekniker såsom Office 365, Microsoft Endpoint Configuration Manager, Intune och applikationspaketering


Vem är du?
För att lyckas i rollen har du tidigare arbetat med felsökning och incidenthantering inom Workplace/Cloud och vill vidareutveckla dina kunskaper inom området. Du har ett genuint intresse för att arbeta med kunder och stötta dem i deras tekniska utmaningar, och är bekväm att formulera egna lösningar och åtgärder på problem.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • Flera års erfarenhet av Office 365, Microsoft Endpoint Configuration Manager, Intune
  • Goda kunskaper i kunddialog
  • Goda kunskap i svenska och engelska
  • Vana vid att jobba i Enterprisemiljöer

Home of Experts

Sedan 1978 är vi nördigast i IT-branschen och med nätverk och säkerhet i vårt DNA kan vi uppmuntra våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Sedan 2006 är vi också en del av Telia Company och det ger oss en stabil grund att stå på. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att idéerna som bidrar till de mest hållbara lösningarna hittar oss när vi känner oss trygga och har roligt tillsammans. Vi är generösa och inkluderande i relation till varandra och vi ser mångfald som en möjlighet.

Intresserad?

Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen.

Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!