Depåchef - Norrköping

Depåchef - Norrköping

Vill du ha en viktig roll på ett väletablerat företag där du får vara med och göra skillnad? Är du en naturlig ledare som alltid ser möjligheterna snarare än utmaningarna? Har du förkärlek för problemlösning och är framåtsträvande som person? Då kan detta vara en tjänst för dig. Vi söker nu en depåchef till vår verksamhet i Norrköping.

Om tjänsten

I rollen som depåchef erbjuds du en varierad vardag där du kommer att jobba med allt ifrån skapandet/bibehållandet av kundrelationer till utveckling av verksamheten. Du driver självständigt depåns försäljning framåt och ansvarar för att säkerställa företagets mål och resultatuppfyllnad. Du kommer ha ett nära samarbete med ditt team, säljare och distriktschef. Som depåchef får du tillgång till ett ovärderligt nätverk av erfarna kollegor att utbyta kunskap tillsammans med.

I rollen som depåchef ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Personalansvar
  • Lokalt sälj och kundansvar
  • Budget och resultatansvar
  • Måluppfyllnad
  • Utveckling av verksamheten
  • Administration
Om dig

Då rollen som depåchef innebär ett helhetsansvar över företagets verksamhet i Norrköping tror vi att du har tidigare erfarenhet av ledarskap/personalansvar. Kanske har du tidigare jobbat som chef eller teamledare? Du bör ha erfarenhet av försäljning samt att leda och utveckla personal. Erfarenhet från byggbranschen är meriterande men inte ett krav för tjänsten. Däremot ser vi det som självklart att du har ett genuint intresse och viljan att lära dig om verksamhetens syfte samt kunder.

Som person trivs du i samspelet med andra människor. Du är engagerad som ledare och vill se resultat utifrån de målen samt riktlinjer du sätter upp. Samtidigt är du en lagspelare och ser dina medarbetare som den viktigaste tillgången.

Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi förespråkar en god gemenskap och hjälper varandra att utvecklas. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv allt-är möjligt-attityd, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Kollektivavtal: Basindustrin - Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna.

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

För att skapa en mer fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess har vi på Cramo som policy att sökande personer ska genomföra ett personlighetstest. Efter att du har registrerat din ansökan kommer du få en inbjudan till testet via mejl.

Innan en eventuell anställning på Cramo har vi som policy att genomföra ett alkohol-och drogtest i syfte för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för alla.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Linton, distriktschef, tel: 073-028 99 01.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Joakim Linton, distriktschef, tel: 073-028 99 01
Telefon 073-028 99 01
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.