Hoppa till innehåll
Coromatic AB logotyp

Service Engineer Critical Infrastructure til

Ansök nu
Är service, driftsättning och optimering av anläggningar det roligaste i ditt jobb? Tycker du att kollegor med både humor och bred teknisk kompetens inom både reservkraft, kyla och UPS låter toppen? Vill du jobba i ett starkt team som ställer upp för varandra och har kul ihop?

Om rollen

I Critical Infrastructure-teamet är vår uppgift att säkerställa kraft till våra kunder. Fokus ligger på service, felsökning, installation, underhåll och kraftomläggning i elkraftssystem. Denna roll är både bred och spännande då du får komma i kontakt med olika projekt, kunder och kollegor med olika discipliner, där du stöttar upp där det behövs. Gillar du att jobba med problemlösning, service och underhåll kommer du att trivas här med oss.

Frihet under ansvar är våran filosofi. Vi i CI-teamet är ett starkt team med mycket engagemang som ställer upp för varandra 24/7 - när du har jouren och något går snett en sen natt kan du alltid lita på att det finns backup. Vi är ett glatt gäng som stöttar varandra och tycker om att ha kul på jobbet.

Vem är du?

För att kunna utföra jobbet på bästa sätt ser vi gärna att du har med dig:
  • ECY-certifikat eller allmän elbehörighet
  • Minst 3års arbetslivserfarenhet som elektriker med vana av service, felsökning, elinstallation och elentreprenad
  • Erfarenhet av kundkontakt
  • Du kan läsa såväl elektriska som mekaniska ritningar
  • IT- och datorvana
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
På Coromatic står utveckling i fokus - grunden för att vi ska kunna utföra vårt viktiga uppdrag är din kompetens och kompetensutveckling, och vi kommer att se till att du får alla nödvändiga certifikat och vidareutbildning som behövs. Du behöver ha intresse och engagemang för elkraft, resten fixar vi! Vi letar efter dig som trivs i en ansvarsfull och självständig roll, och som gillar att prata med både kunder och kollegor.

Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats.

Coromatic har mer än 600 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som servicetekniker hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.

Låter vi som rätt match för dig? Välkommen in med din ansökan i formuläret nedan (inget CV behövs) eller kontakta ansvarig rekryterare på niklas.tuvelid@coromatic.se

Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personlig lämplighet.

Till alla rekryteringssäljare: Tack för att du tänker på och vill hjälpa oss. För att vi alla ska kunna använda vår tid på bästa sätt vill vi vara tydliga med att vi har kontakt med de samarbetspartners som vi behöver och i dagsläget inte är intresserade av fler.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare