Teknisk Säljare

Teknisk Säljare

Om företaget
Sema-tec är ett svenskt företag som funnits 20 år på marknaden och är specialister på mätteknik och hälsoundersökningar av industrimaskiner. Vi bistår med all mätteknik som krävs för att ställa en säker maskindiagnos. Allt från vibrationsmätning, maskinövervakning till lageranalys, maskingeometri, axeluppriktning och termografering. Förutom försäljning av produkter från världsledande varumärken som Acoem, Wilcoxon och Sonotec så har vi även breda utbildningsprogram där vi lär ut hur man diagnosticerar maskinhälsa.

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven och självgående person som älskar sälj och gillar att skapa relationer? Tycker du om att arbeta med varierande arbetsuppgifter och uppskattar att ge god service? Har du erfarenhet från industri och vill arbeta för ett växande bolag? Då är du kanske helt rätt för tjänsten som teknisk säljare till Sema-tec!

Vi söker en kundfokuserad säljare till Sema-tec i Norrköping där det ingår ansvar för kunder, produkter och utbildning. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Ansvara för varumärket Acoem
- Vårda befintliga kunder
- Nyförsäljning
- Utbildning av kund
- Utställningar
- Leadsgenerering


Din profil
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete i ett spännande bolag. Du har en teknisk utbildning och 5 års erfarenhet av försäljning till industri. Förståelse för maskiner och mjukvarukunskap är meriterande.

Du har lätt för att samarbeta, tycker om att träffa människor och uppskattar utmaningen med att lösa problem. För att trivas hos oss bör du vara flexibel gällande förändringar och klara att arbeta självständigt. Det förväntas också att du arbetar för att uppnå våra ekonomiska resultat och ökad kundnöjdhet.

Förutom svenska behöver du behärska utmärkt engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav då det ingår mycket resande i tjänsten.


Ansökan
Låter det här intressant?

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Sema-tec med Clockwork Rekrytering & Bemanning. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se redan idag. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Mattias Gäreskog på 0733-51 27 09 eller via mail: mattias.gareskog@clwork.se


Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag 4 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.