Transportplanerare till Returpack

Transportplanerare till Returpack

Om företaget:

Returpack, också känt som Pantamera, grundades 1984 och bidrar till ett hållbart samhälle genom världens bästa men också Sveriges största pantsystem av burkar och PET-flaskor. De ansvarar för att få pantsystemet att fungera i alla led vilket handlar om att dels sprida information men också att hantera förpackningar samt att koordinera hämtningar. Tack vare sin position har Returpack/Pantamera ett stort ansvar, det system de driver ska hantera dagens pantförpackningar men också göra det utan att äventyra framtidens resurser. Därför är utveckling, hållbarhet och tillgänglighet något som genomsyrar deras arbete.

Till Returpack/Pantameras huvudkontor i Norrköping söker vi nu en transportplanerare för ett semestervikariat. Ta chansen och ansök redan idag för att bli en del av Pantamerafamiljen!

Om tjänsten:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Clevry och sedan uthyrd som konsult till Returpack/Pantamera. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Clevry och frågor om Returpack/Pantamera eller rollen ställs till Clevry och ansvarig rekryterare, i detta fall Sophia Borelius (sophia.borelius@clevry.com).

Tjänsten är ett semestervikariat med start 1:a juni fram till 31:a augusti 2023.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som transportplanerare på Returpack/Pantamera bidrar du till att säkerställa planering av insamling från butik till mellanlager. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta.
 • Trafikplanering
 • Registrering av fraktsedlar och följesedlar samt avvikelserapportering i samband därmed
 • Bevakning mellanlagernivåer
 • Specialtransporter
 • Utleveranser, inrikes/utrikes
 • Uppföljning avvikelser(butik/leverantör)
 • Uppföljning statistik rutter(km/tid), validering
 • Leverantörs/butikskontakter
 • Leverantörsuppföljning
 • Miljörapportering
 • I övrigt förekommande arbetsuppgifter inom området
Placering: Händelö, Norrköping

Arbetstider: 07:00/8:00- 15:00/16:00

Din profil:

Vi söker dig som har jobbat som transportledare sedan tidigare alternativt studerar inom logistik och tar examen till sommaren och innehaft praktik för något transportföretag under din utbildning. Har du jobbat inom en liknande bransch alternativt med transportplanering mot butiker är detta meriterande för rollen. Krav för denna tjänst är även att du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift samt att du har god data- samt systemvana. Vi ser gärna att du brinner för miljö, hållbarhetsfrågor och återvinning men givetvis också för planering, uppföljning och kommunikation.

Som person tror vi att du som söker är självgående, stukruterad, serviceinriktad och initiativtagande. Du jobbar lösningsfokuserat men också med ett stort kundfokus och får lätt ett helikopterperspektiv över det du har framför dig där du samtidigt kan dyka ner och analysera på detaljnivå för att säkerställa korrekta beslut. Vidare tror vi att du har en god samarbetsförmåga, lätt skapar ordning och reda och gillar att jobba i ett varierat arbetstempo utan att tappa fokus.

Rekryteringsprocessen:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Returpack med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry:

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Sophia Borelius
Telefon 070 417 92 81
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 25 apr 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90