Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Projektledare inom IT till statlig kund i Norrköping

Publiceringsdatum
25 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Job Description

Som projektledare behöver du ha en välutvecklad förmåga att se helheten för att kunna effektivt koordinera och integrera olika delar av projektet, samtidigt som du säkerställer att varje komponent bidrar till att uppnå övergripande mål och önskade resultat. Din särskilda inriktning mot print och utskriftssystem kommer att vara central i att skapa och implementera strategier som inte bara möter projektets specifika krav utan även ger långsiktiga fördelar och effektivitet inom dessa områden. Din ledarskapsstil, kombinerad med teknisk expertis, kommer vara avgörande för att implementera innovativa lösningar och säkerställa en smidig arbetsprocess. Denna roll erbjuder en unik möjlighet att vara en nyckelspelare i att forma framtidens arbetsmetoder inom dessa områden, och vi söker en passionerad och innovativ individ som är redo att ta sig an denna utmaning.

Job Requirements
Vi söker en erfaren och mångsidig projektledare med betydande erfarenhet inom print- och utskriftssystem. Som projektledare förväntas du vara ansvarsfull och drivande, med en professionell framtoning. Din förmåga att vara stödjande och skapa en positiv kundupplevelse är av högsta vikt. Dessutom bör du ha förmågan att lugnt och metodiskt prioritera arbetsuppgifter med hänsyn till företagets övergripande mål. Krav

  • Minst fem års arbetslivserfarenhet inom projektledning
  • Gedigen teknisk kunskap inom printsystem/skrivare/utskrifter
  • Erfarenhet av att jobba med och styra externa leverantrörer
  • Flytande i både svenska och engelska - i tal och skrift
  • Svenskt medborgarskap
Meriterande
  • Arbetat i storskalig IT-miljö
  • Projektledning i större organisationer


Salary and Benefits
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former. Mer om oss Centric är ett IT-företag med 380 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.

Contact Us
Adam Ahlberg +46734159373 Adam.Ahlberg@centric.eu

Liknande Jobb

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 mars 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Är du intresserad av att vara en del av en spännande tjänst där du axlar ett ansvar gentemot kundens organisationer och externa leverantörer? Vår statliga kund i Norrköping behöver stärka upp sin verksamhet med en projektledare med inriktning print. Brinner du för IT-projektledning och aktivt strävar efter att utvecklas är detta absolut en tjänst för dig! Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.