Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Systemtekniker klienthårdvara

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Du kommer att primärt arbeta med IT-arbetsplatshårdvara och tillbehör där du ansvarar för förvaltning, drift av befintlig hårdvara och certifiering av ny. Hårdvaran kan vara bärbara datorer, surfplattor, audio/video-utrustning för konferensrum, dockningsstationer, headset m.m.

Vidare kommer du och ditt team att se till att miljöerna är uppdaterade och även ansvara för incidenthantering inom erat område. Det bedrivs samtidigt en konstant utveckling och förbättring inom plattformarna där livscykelhantering sker tillsammans med kundens leverantör.

Din profil

Vi ser gärna att du har:

  • Flera års erfarenhet av att arbeta inom en tredje linje eller andra liknande roller inom IT
  • Mycket god erfarenhet av klienthårdvara, tillbehör och kringutrustning (t.ex. dockor, paddor, A/V-utrustning)
  • God erfarenhet av certifiering av tillbehör och ny hårdvara
  • God erfarenhet av Windowsklienter
  • Service- och resultatorienterad
  • Hög kommunikativ förmåga för att främja samarbete med kollegor samt ta dialog med övriga parter i verksamheten
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Extra meriterande om du har:
  • Erfarenhet av att ha arbetat i stora och komplexa IT-miljöer
  • Certifiering, eller god kunskap, inom ITIL och god vana av processorienterat arbete.

Uppdraget omfattas av försvarssekretess (RK2), vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 okt. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Söker du ett arbete där du får kombinera arbete med människan och tekniken? Trivs du med att arbeta i en bred roll där du axlar ansvaret i en stor och komplex miljö med stark utvecklingstakt? Vår kunds behov utvecklas och vi söker därför dig som vill följa med på tåget.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare