Servicetekniker med bakgrund inom kraftelektronik

Servicetekniker med bakgrund inom kraftelektronik

Nu söker vi:

Servicetekniker / Svetsreparatör till vår nya anläggning i Norrköping

Vi söker en kreativ och driven servicetekniker med högt kundfokus! Lundqvist Maskin & Verktyg är ett expansivt företag med två anläggningar i Stockholm och en anläggning i Norrköping.

Efterfrågan på vår serviceavdelning är stor och för att möta våra kunders behov, tar vi vår serviceavdelning till en ny nivå i och med etableringen av serviceavdelning även i Norrköping. Samtidigt flyttar vi till helt nybyggda lokaler.

Utöver servicearbeten kommer du att arbeta med valideringar i vår serviceverkstad och ute hos kunder. Du kommer även att samverka med våra säljare gällande serviceavtal samt ansvara för vår hyresavdelning i Norrköping. Du rapporterar till vår servicechef som finns i vår serviceverkstad i Stockholm.

Din bakgrund/profil:
  • Relevant utbildning för tjänsten samt svetserfarenhet. Har du begränsad erfarenhet inom svetsning, ser vi gärna att du har en bakgrund inom kraftelektronik.
  • En genuin känsla för service samtidigt som du är noggrann och bra på att prioritera.
  • God förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer såväl som bra samarbeten i det interna lagarbetet.
  • God datorvana
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper

Vi erbjuder
Ett omväxlande arbete i ett starkt företag tillsammans med ett trevligt och kunnigt team. Möjlighet att utveckla dig själv och din roll i takt med att vår serviceavdelning växer.

Välkommen att söka tjänsten! Du kommer att länkas till en extern plats, där du sedan enkelt kan bifoga ditt CV och brev. Urvalet sker löpande, varför vi ser fram emot din ansökan snarast! Vid frågor, välkommen att kontakta Ann-Sophie Wågö 0410-250 88, Comline Rekrytering.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Fordon, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lundqvist.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lundqvist Maskin & Verktyg grundades 1930. Vår affärsidé är att med kompetenta medarbetare erbjuda ett heltäckande sortiment av verktyg, maskiner och förnödenheter från ledande tillverkare. Bolaget omsätter165 Mkr och har ca 45 anställda. Vi ingår i BIG-Gruppen, som är Nordens ledande, fristående bygg-och industrikedja. Mer information om oss hittar du på www.lundqvist.se