Redovisningsekonom sökes till Casall i Norrköping

Redovisningsekonom sökes till Casall i Norrköping

I denna spännande och breda tjänst hos Casall, har du som idag arbetar som ekonomiassistent en unik möjlighet att få ta nästa kliv till redovisningsekonom. I denna roll kommer du exponeras inför många olika delar av redovisningen. Du kommer till en början vara anställd som konsult på Mertimind-Brightby men med goda möjligheter att bli överrekryterad till Casall.

Som redovisningsekonom på Casall kommer du ansvara för den löpande redovisningen i de bolag du är tilldelad i Casallkoncernen. Du kommer också vara högst delaktig i upprättandet av månads- och årsbokslut för dessa bolag. Du blir en del av ett sammansvetsat ekonomiteamet på 5 personer där du rapporterar till CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kund- och leverantörsreskontra, ax till limpa
  • Remburshantering
  • Kreditkoll och limithantering
  • Löpande bokföring
  • Bokslut
  • Moms
  • Periodisk sammanställning
  • Intrastat
  • Deklarationer
  • Övrigt vanligt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning.

Vi söker dig som:
Idag jobbar som förslagsvis ekonomiassistent men är redo att ta nästa steg i karriären som innebär att du självständigt får ansvara för och arbeta brett med samtliga delar i ekonomiflödet. Du brinner för redovisning och har en god känsla för siffror. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt tillförskansat dig en god kunskap via några års erfarenhet med inriktning mot redovisning och därigenom även har en god förståelse för ekonomiprocesser, flöden och konton. Du har en god systemvana och hanterar Excel väl. Vidare trivs du med att arbeta serviceinriktat med många kontaktytor både inom Norden och Internationellt och kan således kommunicera effektivt på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att lyckas och trivas i rollen är du:
En självgående lagspelare som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver processer vidare mot mål. Du har ett analytiskt förhållningssätt och är strukturerad i din arbetsmetod samt förmår att jobba effektivt utan att tumma på kvalitén. Vidare är du en problemlösare som drivs av att leda förbättringsarbete av processer, rutiner och arbetssätt. Som person är du prestigelös, har nära till skratt samt har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som externa kontakter. Du är helt enkelt en härlig lagspelare!

Tillsättning: Omgående

Placering: Norrköping

Efter 6 månader som konsult finns en stor chans att bli anställd direkt hos kund

Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag 1 maj 2023 (41 dagar kvar)