Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sommarjobb receptionist / kontorsansvarig

Ansök nu

Letar du sommarjobb och trivs i en varierad och självständig roll? Nu söker vår kund dig som kan jobba 5 veckor med start 12 juni i rollen som receptionist/kontorsansvarig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar vecka 24-28. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget.

Om företaget

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Vi är ett tillväxtföretag som tror på att skapa skillnad genom högre engagemang. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag stärks genom rätt medarbetare. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings-och bemanningsföretagen i Sverige.

Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist/kontorsansvarig har du varierade arbetsuppgifter. Du jobbar ute hos en kund i Norrköping och hjälper till med diverse kontorsuppgifter, såsom att sätta på kaffe, viss städning och förse kontoret med kontorsmaterial. Du hanterar och skickar även post och paket. Denna hantering av post och paket inkluderar även viss mailhantering och dialog med diverse kontakter.

Dina arbetsuppgifter består av:

* Post- och pakethantering
* Diverse kontorsuppgifter
* Mail och telefoni

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* B-körkort är ett krav
* Tidigare erfarenhet av service
* Grundläggande kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift
* Viss datavana

För att trivas i rollen ser vi gärna att du som person tar ansvar för dina arbetsuppgifter och gillar att arbeta självständigt. Du är tillmötesgående och har en förmåga att fatta egna beslut och driva ditt arbete framåt. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och uppskattar mötet mellan människor. Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att både skapa och hålla en struktur. I ditt arbete är du grundlig och tycker om att utföra dina arbetssysslor ordentligt.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: v.24 (12 juni)
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare