Företagssäljare

Företagssäljare

Som företagssäljare på Bråviken Bil är du delaktig i att företaget når sina uppsatta mål för såväl nybils- som begagnatförsäljning i vårat område som är Norrköping med omnejd.

Det innebär att du ansvarar för dina egna volymkrav & bruttovinster. För att uppnå dessa arbetar du proaktivt med att bearbeta befintliga och potentiella kunder och organisationer.

Våran affärsmodell bygger på långsiktigt relationsskapande där du är Bråviken Bils ansikte utåt. För att lyckas i din försäljning behöver du ha en god initiativförmåga och en stark egen drivkraft att alltid göra långsiktiga och lönsamma affärer.

Du utgår från bilhallen men förväntas även delta i kundaktiviteter, event och olika företagsnätverk. Du ska ha ett stort intresse av- och relevant erfarenhet av försäljning mot företag samt vara engagerad för att ständigt överträffa kundens förväntningar.

För ytterligare upplysning, kontakta Försäljningschef.

Fredrik Tegström

Telefon: 0701-803403

Mail: Fredrik.tegstrom@bravikenbil.se

Övrigt

Rekrytering sker löpande
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravikenbil.se
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bråviken Bil är en auktoriserad Peugeot
  • , Opel
  • & DS
  • anläggning i Norrköping med 22 medarbetare. Vår verksamhet består av bilförsäljning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas. Bråviken Bil är även en av de större begagnat-handlarna i Östergötland.
Bråviken Bil är ett starkt varumärke med tillväxt
de senaste 10 åren. Vi driver även liknande anläggningar i Eskilstuna, Örebro, Jönköping, Köping & Strängnäs.