Distributionselektriker

Distributionselektriker

Nu söker vi fler kollegor till ATS Kraftservice AB i området kring Norrköping. ATS Kraftservice är ett dotterbolag till Peab och finns i hela landet.

Om tjänsten

Som distributionselektriker arbetar du med alla förekommande arbeten inom lokalnät 0,4 - 24 kV, såväl jordkabel som luftledningar. Entreprenaderna karaktäriseras av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten men även drift- och underhållsarbeten förekommer.

Du kommer självständigt att planera och utföra arbeten på aktuella projekt, arbeta med kabelskåp och nätstationer, skarva och koppla in signalkablar. Vidare kommer du att utföra anslutningsärenden och kopplingsarbete i distributionsnätet samt göra riskanalyser och egenkontroller.

För den som har erfarenhet och vill utvecklas finns möjligheten att jobba inom alla spänningsområden.

Din profil

Vi söker dig som har el-teknisk utbildning, gärna med inriktning mot eldistribution eller annan motsvarande yrkesutbildning, samt har några års erfarenhet från liknande arbeten. Utbildningar i ESA, Arbete på väg, Heta arbeten och EBRs konstruktioner är meriterande.

För att trivas behöver du tycka om att arbete både självständigt och i grupp. Företaget lägger stor fokus på säkerhet. Som person skall du ha förmåga att leda dig själv och vara ansvarstagande. God kommunikationsförmåga på svenska är avgörande.

Körkort B är ett krav.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Partner Kerstin Nilsson, 072-1416659.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.