Hoppa till innehåll
Alligo AB logotyp

Säljchef Region Sydost

Ansök nu
Har du erfarenhet av försäljning B2B, är driven, teamorienterad och hämtar energi av att lösa kundens problem? Vill du arbeta för ett större nordiskt bolag i tillväxt? Delar du vår tro på att engagemang, kompetens och samarbete är grundstommen för framgång? Då kan det var precis dig som vi letar efter, som tillsammans med oss vill utveckla affären inom den växande Alligo koncernen!

Arbetsbeskrivning
Rollen som säljchef innebär att du har ett försäljnings- och resultatansvar för 15-20 medarbetare vilka är våra utesäljare och förrådssäljare på regionen. Du har ett nära samarbete med övriga ledare och kollegor i organisationen där ni tillsammans arbetar för att bli en marknadsledande leverantör och Sveriges bästa arbetsplats.

Regionen omfattar Karlskrona, Kalmar, Växjö, Värnamo, Jönköping, Smålandsstenar, Vetlanda, Vimmerby, Norrköping, Linköping och Motala, du bor lämpligt inom detta område.

Vi erbjuder
Swedol-TOOLS-Grolls är ett expansivt och lönsamt affärsområde med högt satta mål. Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och bidra på vår spännande resa! Du rapporterar till Regionchefen för Sydost.

Vi tror på mycket frihet under eget ansvar. Vi jobbar för ökad mångfald på alla funktioner och nivåer, och vi erbjuder möjlighet till distansarbete för många av våra roller.

Swedol-TOOLS-Grolls är en stor aktör på marknaden med resurser att utvecklas tillsammans med våra kunder och erövra nya marknadsandelar. Vi jobbar mycket med kompetensutveckling och det finns stora möjligheter att utvecklas vidare inom organisationen.

Tjänsten inkluderar förmånspaket bestående av fast månadslön med möjlighet till bonus, ITP tjänstepension, förmånsbil, friskvård, förmånliga personalrabatter m.m.

Alligos värdegrund vilar tungt på tre nyckelord – Engagemang, Kompetens och Samarbete. Dessa värdeord är styrande i våra beslut, vår kommunikation och våra dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill att alla ledare i organisationen skall vara ambassadörer för.

Som ledare på Alligo förväntas du bygga tillit genom att vara pålitlig, trovärdig och närvarande. Du skapar engagemang genom att involvera dina medarbetare i beslut och du utvecklar affären genom ett gott samarbete över organisationsgränser.

Utöver din personliga profil behöver du följande:

God svenska i tal och skrift

Då vårt koncernspråk är engelska ser vi att du behöver behärska även det

Om din Ansökan:
Vänta inte med din ansökan, personligt brev och CV då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi tillämpar bakgrundskontroller på alla slutkandidater.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Martin Boberg; martin.boberg@swedol.se

Sista ansökningsdag: 2023-10-08
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Alligo tror på mervärdet av mångfald och välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Alligo får företag att fungera

Alligo är en ledande aktör inom arbetskläder, personligt skydd, verktyg och förnödenheter i Norden. Verksamheten bildades 2020, genom sammanslagningen av Swedol och TOOLS och tog 2021 namnet Alligo.

Vårt mål är att bygga ett integrerat bolag med en skalbar plattform som kan fortsätta att driva långsiktigt lönsam och hållbar tillväxt. Som en ledstjärna har vi fastställt en strategisk karta som leder oss mot visionen att bli oslagbara som partner till våra kunder och leverantörer, arbetsgivare för våra medarbetare och ledare för hållbar utveckling i vår bransch.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare