Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Teknisk Säljare Analytics

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Om tjänsten
Som Teknisk Säljare Analytics hos DataExpert kommer du att vara ansvarig för att erbjuda, ge råd, demonstrera och utbilda om analytics-lösningar för brottsbekämpning till både nya och befintliga kunder. Rollen innebär ett varierande arbete med olika aktiviteter och kräver en stark samtalspartner på olika nivåer inom kundorganisationer. DataExpert är ett holländskt företag med dotterbolag i Linköping och Köpenhamn, men din plats kan vara geografiskt oberoende. Detta är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse.

I din roll som Teknisk säljare Analytics kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Självständigt driva säljprojekt inom analytics.
- Besöka kunder i Norden för att diskutera deras behov av analytiska verktyg samt demonstrera dessa.
- Upprätthålla kunskap om våra produkter, tjänster och utbildningar inom analytics.
- Genomföra webbaserade demonstrationer.
- Delta inom affärsområdena Forensics, Cybersecurity och Training.

Om dig
Vi söker sig med en stark koppling eller erfarenhet inom dataanalys, särskilt inom säkerhet och trygghet. Det är viktigt att du har kunskap och/eller erfarenhet av att arbeta med olika analytiska verktyg och relaterade tjänster. Erfarenhet och/eller intresse för motbrotts- och motbedrägerimetoder samt teknik är önskvärt.

Din förmåga att använda ett konsultativt förhållningssätt och din goda kommersiella kommunikationsförmåga, inklusive presentationsförmåga, är centrala aspekter för denna roll. Vi värdesätter en positiv laganda samtidigt som du kan agera självständigt. Som en initiativrik och ambitiös individ förväntas du arbeta med hög grad av självständighet. Goda kunskaper i både tal och skrift i engelska samt nordiska språk är avgörande för att framgångsrikt kommunicera med våra kunder och kollegor.

Viktigt för tjänsten är:
- Förmåga att självständigt driva och leda säljprojekt inom analytics.
- Kommunikativ styrka och förmåga att anpassa sig till olika kundtyper.
- Proaktiv och noggrann
- Resultatorienterad med fokus på hög kvalitet.
- Ständig uppdatering och intresse för marknad och leverantörsutveckling.

Meriterande är:
- Erfarenhet eller kunskap om analyticsmarknaden, inklusive produkter och tjänster.
- Tidigare arbete som analytiker inom brottsbekämpande myndighet.
- Erfarenhet av dataanalytiska lösningar, särskilt i2-produkter.
- Tidigare erfarenhet som utbildare.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om DataExpert
DataExpert är beläget i Linköping, Sverige och i Veenendaal, Nederländerna samt ett säljkontor i Danmark. DataExpert har funnits i över 30 år och betjänar både myndigheter och företag. Vi tillhandahåller mjukvaruprodukter och tjänster inom områdena (digitala) utredningar, brottsanalys, cybersäkerhet och cyberbrott. Dessutom har DataExpert ett utmärkt rykte för support, konsulttjänster och utbildning.

DataExpert står för kunskap och expertis. Vi förstår våra kunders behov, när dessa behov uppstår och hur vi kan hjälpa dem. Vi är väl förtrogna med våra lösningar och leverantörsprocessen, vilket gör att vi snabbt och flexibelt kan svara på marknadens krav.

Om anställningen och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start omgående eller enligt överenskommelse. För denna tjänst krävs det ett utdrag från belastningsregistret. Rekryteringsarbetet sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Marcus Björk, 0736-84 70 36.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teknisk säljare analytics, sales professional, datasäkerhet, cybersäkerhet, DataExpert, DataExpert Nordic, Linköping, Östergötland, Adecco

Liknande Jobb

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 mars 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!