Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Student inom ekonomi/affärsjurdik

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om Tjänsten
Som Ekonomiassistent kommer du att arbeta 1-2 dagar i veckan delvis ute hos vår internationella kund i Finspång. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av administration av bankgarantier (inklusive beställningar, arkivering och förfall), hantering av påminnelser samt bokslutsarbete med beräkningar, sammanställningar och kontrolluppgifter. Beroende på din erfarenhet och dina intressen kan även andra arbetsuppgifter bli aktuella. Tjänsten är förlagd på deltid och pågår mellan 2024-08-19 till 2025-02-16. Viktigt för tjänsten är att du är studerande under hela uppdragsperioden.

I din roll kan huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ekonomiadministration
- Bokslutsarbete i form av beräkningar
- Bankgarantier
- Påminnelsehantering
- Övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter som sker på en ekonomiavdelning.

Om Dig
Vi söker dig som studerar inom ekonomi eller affärsjuridik och har god datorvana, särskilt inom Excel. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi ser gärna att du som person är självständig, noggrann, ödmjuk och ansvarstagande, samt ha förmåga att kommunicera med både interna och externa motparter. Det är även viktigt att kunna arbeta som en lagspelare inom gruppen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav för tjänsten:
- Att du studerar ekonomi på eftergymnasial nivå och tar som tidigast examen våren 2025.
- Att du är flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via: accsverige@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.