Junior informationstekniker till internationellt bolag

Junior informationstekniker till internationellt bolag

Om tjänsten
Som Junior informationstekniker kommer du att vara en del av projekt som syftar till att få in fler avdelningar i ett informationsbaserat arbetssätt genom verksamhetens "Component Content Management System (CCMS)". Utmaningen kommer främst handla om att kopiera information från en avdelning till en annan. Exempelvis genom att kopiera information från Microsoft Word till ett XML-baserat system. Du kommer inte vara ensam i din utmaning som junior informationstekniker, du kommer nämligen ingå i ett team av mycket seniora informationstekniker, alla villiga att lära dig det du behöver för att komma i gång. Du erbjuds helt enkelt en tjänst med oerhört goda möjligheter till professionell och personlig utveckling!

I din roll som Junior Informationstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att:
  • Kopiera information mellan avdelningar
  • Kopiera information mellan system ex, från Microsoft Word till XML-baserade system.
  • Reda ut hur information inom system hänger ihop, med hjälp av teknisk dokumentation och specialister
Tjänsten som Junior Informationstekniker är ett konsultuppdrag under 6-månader med start omgående eller vid överenskommelse. Tjänsten är baserad i Finspång, med väldigt goda möjligheter till distansarbete.

Om dig
Vi söker nu en informationstekniker, med väl utvecklad systemvana samt obehindrad förmåga att söka, inhämta och använda information/underlag. Vidare är du snabblärd, lyhörd och effektiv, på ett noggrant sätt. Du har helt enkelt en god förståelse för balansen mellan kvalitet och effektivitet. Samtidigt är du även tålmodig, och kan på ett strukturerat sätt, anta de problem och utmaningar som kan uppstå i arbetet. Kanske är du nyexaminerad inom informationsteknik/systemvetenskap och letar din första tjänst? Eller så kanske du har en högskoleutbildning inom annan relevant utbildning och letar nästa utmaning? Vad vi är däremot säkra på att du brinner för teknik och IT!

Viktigt för tjänsten är:
  • Eftergymnasial utbildning (ex högskola/yrkeshögskola), gärna mot informationsteknik eller systemvetenskap (eller likvärdigt)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska (tal & skrift)
  • Erfarenhet av Word, Excel, Powerpoint
Meriterande för tjänsten är:
  • Erfarenhet av arbete med/inom PLM och CCMS-system.
  • Erfarenhet av topic based authoring, DITA och XML.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om bolaget
Organisationen är ett ledande globalt företag inom teknik, och erbjuder kvalitet, innovation och teknikkompetens i framkant. Organisationen omsätter globalt cirka 75 miljarder euro, i Sverige ca 1,4 miljarder Euro.
Vid driftenheten i Finspång och Trollhättan, arbetar idag ca 2000 anställda och verksamheten 6 miljarder kronor. Kärnan i verksamheten är utveckling, konstruktion och produktion samt försäljning av gas- och ångturbiner.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Robin Hermansson via Adecco 010-17373

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Junior Informationstekniker, Junior systemtekniker, junior informations technician, system engineer, Computer engineer, technical writer, technical editor, PLM, CCMS, Product Lifecycle Management, Component Content Management System, Computer Engineering, Adecco
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.