Junior Business Controller till internationellt bolag

Junior Business Controller till internationellt bolag

Om tjänsten
Som Junior Business Controller kommer du att arbeta med att förstå och presentera en tydlig bild av den finansiella utvecklingen för olika delar av vår kunds verksamhet. I rollen kommer du även arbeta med processutveckling i form av förenkling och utökad användning av olika digitala verktyg. Du kommer föra ett nära samarbete med ekonomifunktioner i verksamheten och stötta dessa i finansiella frågor. Arbetet innebär vidare mycket kommunikation och samarbete med kollegor i flertalet länder. För att lyckas i tjänsten krävs att du är nyfiken och lättlärd!

Tjänsten som Junior Business Controller är ett konsultuppdrag under 12 månader med start omgående, alternativ efter överenskommelse. Tjänsten är baserad i Finspång.

Om dig
Vi söker dig som är driven och nyfiken, med ett öga för detaljer! Du trivs i en dynamisk vardag, full av möjligheter. Att ha många järn i elden är standard för dig, inte ens en utmaning längre. Vidare är du analytisk, att gå igenom är siffror och statistik är tråkigt för många, inte för dig, du brinner för det. Vidare beskriver dina vänner dig sannolikt som strukturerad, samtidigt som de förundras över din nyfikenhet och förmåga att snabbt plocka upp nya färdigheter. Troligen kommer du från en bakgrund inom ekonomi, kanske är du Civilekonom, på jakt efter första tjänsten? Vad vi däremot vet är att du älskar problemlösning, och möjligheter till att få driva förändringsarbeten.

Viktigt för tjänsten är:
  • Civilekonomutbildning (eller likvärdigt)
  • Noll till två års arbetslivserfarenhet inom business controlling (eller liknade)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska (både tal och skrift)
  • God analytisk förmåga
  • Nyfiken och lättlärd
Meriterande:
  • Goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i SAP
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om bolaget
Organisationen är ett ledande globalt företag inom teknik, och erbjuder kvalitet, innovation och teknikkompetens i framkant. Organisationen omsätter globalt cirka 75 miljarder euro, i Sverige ca 1,4 miljarder Euro.
Vid driftenheten i Finspång och Trollhättan, arbetar idag ca 2000 anställda och verksamheten 6 miljarder kronor. Kärnan i verksamheten är utveckling, konstruktion och produktion sa/mt försäljning av gas- och ångturbiner.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:Robin Hermansson via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Business Controller till internationellt bolag, Civilekonom, Ekonomi & Finans, Finspång, SAP, PLM, Business Controller for international company, Adecco
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 feb 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.