Godsmottagare till internationell kund i Linköping

Godsmottagare till internationell kund i Linköping

Om tjänsten
Som godsmottagare är du en oerhört viktig del i vår kunds verksamhet, med en avgörande roll i att hantera inkommande och utgående gods - från tunga försändelser till korrekt packning. Med din entusiasm för att leverera fantastisk service och samarbeta smidigt i team, skapar du en miljö där effektiv kommunikation är väsentlig för att nå framgång. Din insats kommer helt enkelt vara kritisk för att verksamheten ska kunna leverera högsta kvalitet mot dess kunder! Du kommer givetvis inte vara ensam, med dig kommer du ha stöd av ett fantastiskt team, redo att axla dina utmaningar med dig! Vidare erbjuds du samtidigt möjligheten att bli en del av en organisation som kontinuerligt strävar efter förbättring och tillväxt, vilket ger dig utmärkta möjligheter att utvecklas både professionellt och personligt.

I rollen som godsmottagare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta:

- Hantering av inkommande och utgående försändelser
- Lastning och lossning av fordon och containrar
- Ansvarig för packning av gods för transport
- Assistera med lagerinventering enligt tilldelade uppgifter
- Hantera överskott av hårdvara
- Säkerställa att en säker och ren miljö kontinuerligt upprätthålls i lagret

Tjänsten som Mottagarpersonal är ett konsultuppdrag under sex månader, med goda chanser till förlängning. Urval sker löpande, med start 3/3 alternativt efter överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av liknande roll, men det är din inställning som gör dig riktigt imponerande. Som en lagspelare har du en fantastisk förmåga att ta ansvar och hantera en mängd olika uppgifter. Din förmåga att uttrycka dig tydligt både verbalt och skriftligt, tillsammans med din förmåga att prioritera och fokusera på uppgifter, gör dig till en tillgång för ditt team. Vidare besitter du goda ledarskap- och kommunikationsförmågor. Dessutom visar du på en stor flexibilitet och anpassar dig lätt till förändrade omständigheter. Just flexibilitet kommer vara avgörande för denna roll, och vi ser fram emot att höra hur du kan bidra till ditt framtida team!

Viktiga kvalifikationer:

- 3+ års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll, gärna som arbetsledare (eller liknande)
- Förmåga att fokusera och prioritera uppgifter
- Goda kunskaper i svenska och engelska (både skriftligt och muntligt)
- Förarbevis/truckkort för truck A+B
- God datorvana (Word, Excel, Powerpoint)

Om Företaget
Verksamheten är ett svenskt multinationellt nätverks och telekommunikationsföretag med huvudkontor i Stockholm. Företaget säljer infrastruktur, mjukvara och tjänster inom informations och kommunikationsteknik för telekommunikationstjänsteleverantörer och företag, inklusive bland annat 3G-, 4G- och 5G-utrustning samt Internet Protocol (IP) och optiska transportsystem. Företaget har cirka 100 000 anställda och är verksamt i mer än 180 länder.Kontaktuppgifter:

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Robin Hermansson via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Mottagarpersonal,Godsmotagare, supplychain, lager, lageransvarig, lagerpersonal, truck, godshantering, lager, truckkort, logistik, engelska, Adecco, materialspecialist, leveransspecialist.

Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.