Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Drifttekniker till HKScan i Linköping

HKScan söker en drifttekniker till deras grupp Fastighet & Media. Gruppen ansvarar för att upprätthålla och optimera leveranserna av kyla, värme, ånga, vatten samt avloppshantering. Inom gruppen finns kompetenser inom områdena media, automation, el, styr- och reglerteknik, fastighet och projektledning. Nu söker de nya medarbetare som vill bli en del av deras team.

Dina kvalifikationer och egenskaper
- Eftergymnasial utbildning inom driftteknik, alternativt flera års erfarenhet från drift och underhåll av industrifastigheter
- Erfarenhet av kyla, ånga, VVS, ventilation, tryckluft, fjärrvärme och processteknik är meriterande
- Erfarenhet av el, läsa elritningar och felsökning, samt behörighet inom elinstallation är meriterande
- Behärskar svenska väl både i tal och skrift
- God kompetens inom tekniska hjälpmedel såsom dator, surfplatta, Excel m.m.
- God förmåga att kommunicera med interna kunder, leverantörer m.fl.
- B-körkort är ett krav

För att trivas i rollen tror vi att du har en stor teknisk kunskap och ett tekniskt intresse, du är nyfiken på att lära dig nya saker och löser de tekniska problem som uppstår. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser främst att du är en serviceinriktad och självgående person med stort kundfokus. Du är inte rädd för att ta egna beslut och du trivs i en miljö där du får arbeta med problemlösning.

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående alternativt överenskommelse. Till att börja med är uppdraget 6 månader med goda möjligheter till förlängning/gå över till kund.

Om företaget
HKScan är ett nordiskt livsmedelsföretag som är verksam på den nordiska marknaden och finns i Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Deras nästan 7000 medarbetare säkerställer kvalitet, smak och hållbarhet i alla våra måltidsprodukter varje dag - både idag och imorgon. Deras mångsidiga erbjudande inkluderar produkter från både kyckling, fläsk-, nöt och lammkött, fisk- och växtbaserat, samt färdigrätter och måltider.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Gillberg via 010 - 173 73 00, sofia.gillberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!


Sökord: Drifttekniker, Energiingenjör, VVS, ventilation, värme, operating techniques, Värme, Ventilation och Sanitet,Warmth, Ventilation and Sanitation, Linköping, Adecco

Mer info
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare