Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Automationtekniker till HKScan i Linköping

HKScan söker automationstekniker till deras växande produktionsanläggning i Linköping. Tjänsten är placerad under avdelningen fastighet och media. Gruppen ansvarar för att upprätthålla och optimera leveranserna av kyla, värme, ånga, vatten samt avloppshantering. Inom gruppen finns kompetenser inom områdena media, automation, el, styr- och reglerteknik, fastighet och projektledning. Nu söker de nya medarbetare som vill bli en del av deras team.

Rollen
Som automationstekniker arbetar du offensivt och förebyggande underhåll i produktionsmiljö. Arbetet innebär både underhåll och förbättringar av komplex maskinutrustning samt felsökning av mekaniska och elektriska system. I dina arbetsuppgifter ingår också att delta i projekt och åtgärda akuta driftstopp. Du kommer att ta stort eget ansvar och når du goda resultat finns goda möjligheter att utvecklas inom deras arbetsområden. Vidare kommer du att samarbeta med både ledare och dess medarbetare samt övriga verksamheter. Samtidigt som du arbetar självständigt blir du en del av Linköpingsanläggningens viktiga teknikgrupp.

Kvalifikationer
- Teknisk gymnasiekompetens eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig med tyngdpunkt på automation.
- God teknisk förståelse, analytisk förmåga samt mycket goda kunskaper inom automation.
- Goda kunskaper inom PLC
- Goda kunskaper i engelska är ett krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser främst att du är en serviceinriktad och självgående person med ett stort kundfokus. Du är inte rädd för att ta egna beslut, komma med lösningsförslag och du trivs i en miljö där du får arbeta med problemlösning. Det är meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsindustrin.

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående alternativt överenskommelse. Till att börja med är uppdraget 6 månader med goda möjligheter till förlängning/gå över till kund.

Om företaget
HKScan är ett nordiskt livsmedelsföretag som är verksam på den nordiska marknaden och finns i Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Deras nästan 7000 medarbetare säkerställer kvalitet, smak och hållbarhet i alla våra måltidsprodukter varje dag - både idag och imorgon. Deras mångsidiga erbjudande inkluderar produkter från både kyckling, fläsk-, nöt och lammkött, fisk- och växtbaserat, samt färdigrätter och måltider.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Gillberg via 010 - 173 73 00, sofia.gillberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!


Sökord: Automationstekniker, Industrikelektriker, Automationsingenjör, Automation tecnology, Linköping, Adecco

Mer info
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare