Systemutvecklare till Responsive!

Systemutvecklare till Responsive!

Har du erfarenhet inom systemutveckling och är sugen på nya utmaningar? Är du nyfiken på teknik och människor och drivs av att arbeta med moderna utvecklingsmetoder och utveckla arbetssätt? Då kan detta vara tjänsten för dig! Responsive har lång erfarenhet av modern och effektiv system- och programutveckling och i takt med kundernas ökade krav på teambaserad, agil utveckling söker de nu efter sin nya medarbetare. Som systemutvecklare hos Responsive erbjuds du stora möjligheter att ta ett stort eget ansvar och utvecklas inom de inriktningar som passar just dig. Ta chansen och ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!
Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos Responsive erbjuds du en flexibel roll där arbetsuppgifterna kommer att anpassas utefter dina tidigare erfarenheter, kunskaper och intressen. Du kommer exempelvis arbeta med att:

 • Hjälpa dina kunder att utveckla och förvalta de bästa tänkbara lösningarna till en lyckad program-, produkt- och systemutveckling. Detta med hjälp av moderna värderingar, utvecklingsmetoder och tekniker, t.ex Agile, Lean, Scrum och Kanban.
 • Programmera i det språk som du känner dig mest bekväm i och göra det med den senaste programmeringstekniken.

Tjänsten passar dig som är övertygad om att det finns bättre sätt att bedriva utveckling på och som ständigt är på jakt efter mer kunskap inom området. I kunduppdragen förordar Responsive arbete i team och du gillar och befrämjar samarbete.
Kvalifikationer
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom datavetenskap eller systemutveckling.
 • Har arbetslivserfarenhet från en roll inom systemutveckling eller likvärdig roll där du fått breda kunskaper i utvecklingsarbetet samt god insikt i hela utvecklingskedjan.
 • Har goda kunskaper inom programmering, oavsett programmeringsspråk.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Besitter en övergripande kännedom om, och stor nyfikenhet för, moderna ramverk och agila arbetssätt.
I den här processen lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Som person är du:
 • Kommunikativ
 • Innovativ
 • Problemlösande och analytisk
 • Samt har en mycket god samarbetsförmåga
Övrig information:
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Linköping.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se