Hoppa till innehåll
ABB logotyp

Servicetekniker till ABB i Norrköping

Ansök nu

Nu kan du som vill ha ett omväxlande och tekniskt utvecklande jobb i Norrköpings regionen söka dig till affärsområdet ABB Motion Motor & Generatorservice. Vi har en rikstäckande serviceorganisation och dessa erbjuder kvalificerad service och medverkar till att optimera anläggningars drift och producerad volym. Detta gör vi bland annat genom förebyggande och avhjälpande underhåll på kundernas utrustning. Genom förebyggande underhåll skapar vi kontroll över både tillgänglighet och driftskostnader. Vår serviceverksamhet befinner sig i en stark tillväxtfas och efterfrågan på våra tjänster ökar. Därför söker vi nu dig som vill möta en variationsrik vardag, bidra till utvecklingen av vår verksamhet och få utlopp för ditt intresse av industriella processer och drivsystem. Arbetet sker i vår verkstad eller på plats ute hos våra kunderkund och rollen rapporterar till Service Manager.

Om tjänsten

Som servicetekniker på ABB kommer du att ha ett fritt arbete med mycket kundkontakter. Du kommer att röra dig mellan arbetet i vår serviceverkstad och ute i fält hos våra kunder inom många branscher. I vår verkstad jobbar vi främst med reparation och underhåll av elmotorer och generatorer.Ute i fält hos våra kunder arbetar vi med service och olika underhåll av elmotorer och generatorer men även felsökning och problemlösning. Din roll innebär ett stort ansvar för att uppdragen blir utförda på rätt sätt för att trygga kvalitén.

Arbetet är mycket omväxlande där du möter många tekniska utmaningar och där du blir en ambassadör för ABB mot våra kunder. Vi arbetar oftast i team om två tekniker när vi är ute på fält.

För att lyckas i den här tjänsten behöver du vara en positiv, lösningsfokuserad och utåtriktad person. Du kommunicerar enkelt med din omgivning och kan snabbt förstå situationer på plats och sedan lokalisera nödvändiga åtgärder eller eventuella reparationsbehov. Din uppmärksamhet gör att du är noggrann och du avslutar alltid ett påbörjat arbete. Dessutom är du positivt inställd till flexibel arbetstid och tycker att resor i tjänsten är stimulerande.

Tjänsten innebär stora möjligheter till utveckling och du erbjuds t.ex. lagerkunskap via SKF i flera steg, interna produktutbildningar och även utbildningar inom säkerhet t.ex. Elsäkerhet, HLR och Safety Driving.

Tjänsten som servicetekniker är en fast anställning på ABB med start omgående eller enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som har tre-årigt gymnasium inom el & energi, industriteknik, fordonsmekanik eller motsvarande. Har du också några års arbetslivserfarenhet inom service och underhåll av maskiner inom industri eller kraftproduktion är det mycket meriterande.

För denna tjänst krävs B-körkort.

Du har en god förmåga att förstå, analysera och ge förslag för att åtgärda elektromekanisk och mekanisk utrustning. Du är driftig, bra på att hantera stress, noggrann och bra på att kommunicera på både svenska och engelska. Då en del av ditt arbete sker ute hos kunderna är det också viktigt att du som person är serviceinriktad, har lätt för att skapa relationer samt gillar att samarbeta.

Som person är du pålitlig med sinne för detaljer som du sätter ett stort värde i att leverera hög kvalitet i det arbete du utför.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Kontaktuppgifter

ABB har i denna rekryteringsprocess valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Björk, marcus.bjork@adecco.se , 0736-84 70 36

Du kan även kontakta Teknikchef på ABB, Freddy Bauer på 011-213539 vid frågor om tjänsten.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos support via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
mekaniker, fordonsmekaniker, industri, mekanik, el, servicetekniker, tekniker, verkstad, underhåll, reparationer, elmotorer, generatorer, ABB

Mer info
Sista ansökningsdag
10 okt. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare