Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Operativ Säljledare till Kinnarps i Norrkö

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Bli en del av Kinnarps framtid - vi söker en Operativ säljledare till Kinnarps verksamhet i Norrköping, som vill bära ut marknadens bästa erbjudande för hållbara arbetsmiljöer!

Din framtida arbetsgivare
Kinnarps är en av Europas ledande helhetsleverantörer av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, utbildning och omsorg. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. Kinnarps är representerade i delegationen för cirkulär ekonomi, det rådgivande organet till regeringen som ska bidra till näringslivets omställning till en cirkulär ekonomi.

Upptäck Kinnarps värld på kinnarps.se


Vad erbjuder rollen?
Marknaden efterfrågar mer hållbara lösningar. Inredningsbranschen måste förändras och Kinnarps tar ledningen. Vill du starta din karriär i en dynamisk och internationell miljö där hållbarhet och innovation är i fokus? Kinnarps söker en driven och passionerad Säljledare som operativt vill vara med och bära ut marknadens bästa erbjudande för framtidens arbetsmiljöer. Hos Kinnarps får du möjlighet att utvecklas och växa i en framgångsrik, global inredningskoncern.


Som Operativ säljledare hos Kinnarps kommer du att:

Sälja hållbar arbetsplatsdesign och helhetslösningar som bidrar till bättre arbetsmiljöer för människor inom kontor, utbildning och omsorg.

Utveckla deras lokala verksamhet i Norrköping och säkerställa att de växer och tar marknadsandelar.

Aktivt bearbeta beslutsfattare inom offentlig och privat sektor.

Ansvara för fortlöpande analys, prognoser och budgetering.

Bygga och leda ett högpresterande lokalt team.


Vem är du?
För att lyckas i rollen söker vi dig som:

Har en akademisk utbildning (t.ex. civilingenjör eller civilekonom).

Har ett starkt affärsmannaskap och är resultatinriktad med mycket god ekonomisk förståelse.

Är strukturerad och strategisk - du arbetar metodiskt och har en förmåga att tänka både kort- och långsiktigt.

Är en ambassadör och inspiratör - du är en förebild som inspirerar andra.

Är bildad, nyfiken och kunskapstörstande - du håller dig uppdaterad om omvärlden och affärstrender.

Har förmågan att driva förändringsledning och är inte rädd för att utmana.

Är kommunikativ och relationsskapande - du har en naturlig förmåga att bygga, utveckla och vårda relationer.

Har goda kunskaper i Office-paketet, behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort.


Är detta din perfekta match?
Förutom en välkomnande kultur, passionerade kollegor och ett spännande arbete där ditt ledarskap gör skillnad erbjuder Kinnarps:


Chans att vara en del av en internationellt framgångsrik inredningskoncern.

Möjlighet att utvecklas och växa inom organisationen.

Kontinuerlig kunskapsutveckling och träning i värdeskapande försäljning.

Nätverkande med andra, både internt och externt, i liknande roller.

En inspirerande arbetsmiljö i deras showroom.Vi ser detta som en perfekt möjlighet för dig som har några års arbetslivserfarenhet efter din examen och nu vill ta ditt nästa steg i karriären.

Är du redo att anta utmaningen och vara med på Kinnarps resa mot framtidens hållbara arbetsmiljöer? Välkommen med din ansökan till en roll där du kommer göra skillnad - varje dag.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Joakim på joakim@effektiv.se


Sökord
Kinnarps, Säljledare, B2B, Key account manager, sales, Norrköping, Söderköping, Finspång,Valdemarsvik, Linköping, försäljning, ledarskap

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.