Yrkeslärare till Bygg- och Anläggningsprogrammet

Yrkeslärare till Bygg- och Anläggningsprogrammet

Vill du göra skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin har vi förmånen att varje dag se människor växa genom att skapa möjligheter via utbildning som leder till arbete.

Nu söker vi en behörig yrkeslärare till Bygg- och Anläggningsprogrammet i Norrköping!

VARFÖR YRKESAKADEMIN?
YrkesAkademin grundades 1997 och är idag en av Sveriges största leverantörer av yrkesutbildning för vuxna. Vi är verksamma inom arbetsmarknadsutbildning, Komvux, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar. Våra utbildningar blir en väg till nytt jobb för mer än 10 000 personer varje år. Vi samarbetar med företagen, utbildar för jobb där det saknas personal, och tar reda på vad varje deltagare behöver för att kunna lära sig på bästa sätt. Yrkesakademin består av ca 500 medarbetare runt om i hela Sverige. Läs mer på ya.se.

Hos oss får du en viktig roll och ett arbete med stor frihet att planera dina dagar med stöd från team, ledare och stödfunktioner i Sveriges bästa YrkesAkademi. Tillsammans med ett gäng kolleger stöttar vi varandra i vårt dagliga arbete och med återkommande kollegial fortbildning. Det finns stor möjlighet att utvecklas vidare i företaget på sikt då YrkesAkademin finns över hela Sverige.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är behörig yrkeslärare och med yrkeskunskap inom bygg, anläggning, väg och/eller betong. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet som maskinförare samt några års erfarenhet från en liknande roll.

Vi arbetar med digitala mötesplattformar och mycket i lärportalen its Learning , därför är det viktigt med stor digital vana. Du kan välja vart du vill ha din bas, hemma eller kontor. Vid de fysiska studerandeträffar, LIA samt våra interna träffar behöver du kunna resa.

Du brinner för att hjälpa människor genom utbildning att få arbete. Vi tror att du är flexibel och gillar pedagogiska utmaningar samtidigt som du har förmågan att anpassa ditt sätt att lära ut efter individens behov.

Arbetsbeskrivning
Det övergripande målet för utbildningsuppdraget är att deltagarna får jobb genom deras kompetens som de får hos oss. 8 av 10 som utbildas hos YrkesAkademin går direkt till ett nytt jobb.

Som yrkeslärare hos oss har du ett omväxlande arbete där du leder teorilektioner i klassrum och utbildar i praktiska moment enligt Skolverkets kursplan.

Anställningsform - YrkesAkademin har kollektivavtal. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid 40 timmar/vecka. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Placering - Norrköping

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök, fylla i ansökningsformuläret och bifoga CV och personligt brev. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Lisa Alsterberg på lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)