Trafiklärare med uppdrag att lära upp nya trafiklärare

Trafiklärare med uppdrag att lära upp nya trafiklärare

Vi söker en serviceinriktad trafiklärare med ordningssinne

YrkesAkademin yrkeshögskola arbetar med Trafiklärarutbildningar i Norrköping, Borlänge och Luleå. Vi behöver nu förstärka vårt Trafiklärarteam med ytterligare en ansvarstagande, engagerad och drivande kollega, med placering i Norrköping.

Utbildningsupplägget är en form av halvdistans där de studerande, via beprövat upplägg, läser utbildningens teoretiska delar hemifrån via distans och träffas på skolan för de praktiska delarna.

Vi erbjuder en innovativ arbetsmiljö med möjlighet till stort inflytande och delaktighet i vår YH verksamhet. Alla våra medarbetare träffas regelbundet, fortbildas och nätverkar internt och externt.

YA's kärnvärden handlar om ansvar, samarbete och framtid
  • Vi är innovativa och nytänkande
  • Vi är nyfikna
  • För oss är framtiden viktig
  • Våra utbildningar ger alla chansen - eftersom alla kan bidra och göra skillnad
Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara en del av vårt trafiklärarteam. Det är ett litet och snabbfotat team som tillsammans utbildar trafiklärare på olika orter i Sverige. Den här tjänsten är placerad på vår utbildning i Norrköping och inbegriper såväl platsbunden utbildning som distansutbildning. I uppdraget ingår också att ha det övergripande ansvaret för administrationen gällande utbildningen i Norrköping samt lokalansvar för samma utbildning.

Kvalifikationer

Du har en bakgrund som trafiklärare och har en god pedagogisk, organisatorisk och administrativ förmåga. Du är en van användare av digitala verktyg och hanterar Officepaketets program.

Personliga egenskaper

Du har en mycket god samarbetsförmåga, är en lagspelare med ett flexibelt och prestigelöst förhållningssätt. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och har samtidigt en hög servicemedvetet och ett trevligt och positivt bemötande. Du tar stort eget ansvar och har förmågan att fullfölja dina arbetsuppgifter självständigt och med framförhållning och struktur. Du har förmågan att se till helheten och är lösningsorienterad.

Tillträde: September 2020 eller efter överenskommelse

Omfattning: 100% (eller enligt ök)

Arbetsort: Norrköping

Du hittar mera information om oss på www.ya.se och sedan under Yrkeshögskola

ANSÖKAN Ansök genom att registrera din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Uppdragsansvarig utbildningsledare Åsa Wickström asa.wickstrom@ya.se eller Utbildningschef, Patrik Bredberg, patrik.bredberg@ya.se

Vi avsäger oss kontakt från firmor med olika former av rekryteringsstöd i detta skede.

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug 2020 (15 dagar kvar)