Junior frontend-utvecklare

Junior frontend-utvecklare

Du är nyutexad och har insett att frontend-utveckling och UX/UI är det du brinner för. Du vill förbättra användarupplevelsen och ta fram ny funktionalitet utifrån kundens förutsättningar. Känner du igen dig? Då kanske du är vår nya kollega!

Vi letar efter dig som har kunden i fokus och kan kombinera dina tekniska erfarenheter med ett affärsmässigt tänk. Du vill vara en del av ett drivet team och gillar att engagera dig och vara delaktig i allt från minsta kod-rad till nyttan som levereras till kunden. Just nu söker vi dig som är en nyutexad och vill jobba med Frontend-utveckling.

Vi tror att du är en flexibel och öppen person som gillar teamarbete. Du är nyfiken och tar ett stort eget ansvar. Du har lärt dig lyssna inåt, reflektera och agera för ditt och dina kollegors välmående, er prestation och personliga utveckling.

Du gillar systemutveckling och har kunskap och kan visa att du jobbat med;

webbtekniker så som HTML, CSS och Javascript

Javscript-ramverk som Angular, React eller Vue

Dessutom har du ett stort intresse för UX och UI och brinner för att bygga gränssnitt.

Varför XLENT?

Hos oss på XLENT erbjuds du spännande utmaningar och möjlighet att utvecklas i en platt organisation med stor mångfald, tillsammans med de skarpaste konsulterna i branschen. Vi värdesätter motivation och drivkraft högt vilket kräver en trygg arbetsmiljö. Därför strävar vi alltid efter långa och trogna relationer, både med våra kunder och konsulter. Att vi har kul tillsammans både på jobbet och utanför är också en självklarhet!

Låter det intressant?

Tror du att du skulle passa hos oss? Skicka in din ansökan och berätta lite om vem du är. Hör av dig till Anna om du funderar på något på anna.winell@xlent.se eller 070 359 71 15.

Hoppas vi hörs!
Mer info
Kontaktperson ANNA WINELL
Telefon +46 703 597 115
Email Mejla ANNA WINELL
Område Norrköping
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (31 dagar kvar)