Avdelningschef Outdoor till XXL Sport & Vildmark Norrköping

Avdelningschef Outdoor till XXL Sport & Vildmark Norrköping

Till XXL i Norrköping söker vi nu en Säljledare/Avdelningschef till teamet på Outdoor.

Tjänsten

Vi söker en driven lagkapten som med oerhört engagemang, fantastisk servicekänsla och strukturerat ledarskap kan göra att teamet på Outdoor & Vildmark möter våra gäster på allra bästa sätt!

Du är ansvarig för hel- och deltidsanställda på din avdelning. Att leda människor och vara ett föredöme ser du som en självklarhet. Du leder genom att vara i varuhuset med dina medarbetare. Som säljledare är du resultatsansvarig för din avdelning. Förutom ditt ansvar för avdelningen ingår du också i varuhusets ledningsgrupp. Du arbetar troligtvis som ledare idag eller så är du redo att ta nästa steg.

Produkter som ingår på avdelningen är tält, sovsäckar, kläder, jakt, fiske, hund- och hästprylar och mycket annat. Det är en meriterande om du har dokumenterad erfarenhet från branschen och att du är en aktiv användare av produkterna.

Är det dig vi letar efter
  • Du är effektiv och driven, men levererar samtidigt kvalitet i alla moment du tar dig an. Struktur är alltid en del av ditt arbete.
  • Du gillar att vara delaktig i alla arbetsuppgifter på golvet, sälja direkt till gästen när du möter dem och genom självhjälp.
  • Du har lätt för att motivera och engagera människor, älskar att utveckla gruppen och individen och ser en utmaning som en tävling.
  • Du trivs i en informell miljö med mycket högt tempo, är flexibel och öppen för förändring och nyfiken på att utforska nya möjligheter.
  • Du är lösningsorienterad och mycket resultatorienterad.
  • Du har troligtvis jägarexamen och vapenlicens.
  • Arbetet på vår Outdoor-avdelning ställer vissa krav på dina produktkunskaper inom avdelningens olika områden. Dock är det ditt ledarskap vi i första hand är ute efter!
Tjänsten är på heltid med start omgående eller så snart du kan börja. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan.

Infinity ansvarar för rekryteringen av tjänsten men du blir anställd av XXL Sport & Vildmark.

Kontakt

Anton Fredriksson på Infinity HR, Tel: 070-3115159.

Sökord: detaljhandel, friluftsliv, butikschef, säljchef, säljledare, avdelningschef, passion,
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

XXL - ett eldorado för sport- och vildmarksälskare

Våra stora varuhus erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till extra låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, tennisracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer.
XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu fortsätter resan i Sverige. Vi skall bli störst, och det ska vi uppnå tack vare vår stora passion och vårt skickliga affärsmannaskap.
Om du har extra stort intresse för sport och vildmark. Om du är positiv, utåtriktad, gillar ha roligt på jobbet och älskar att sälja. Då anser vi att du har DET inom dig. Då är det DIG vi söker.
I vår affärsplan har vi inskrivet: Vi skall vara bäst, vi skall tjäna pengar, vi skall ha kul!
Med den parollen är vi nu störst i Norden.