Operativ inköpare till världens modernaste båtfabrik

Operativ inköpare till världens modernaste båtfabrik

Vi söker dig som vill vara med och bygga upp världens modernaste fabrik för tillverkning av elbåtar. Sugen på en utmaning?

Dina arbetsuppgifter

Hos oss får du chansen att arbeta med ett framåtsträvande gäng som vill göra världen lite bättre och grönare. Som Operativ inköpare hjälper du verksamheten fungera smidigt utan avbrott. Exempel på ansvarsområden:
  • Orderhandläggning
  • Avropsinköp
  • Leveransbevakning
  • Reklamationer
  • Fakturahantering
  • Andra administrativa uppgifter
  • Leverantörskontakter
Du kommer vara en viktig spelare i utveckling av inköpsflöden och processerna du arbetar i. Du blir en del av vårt supply chain team och kommer att samarbeta med hela organisationen. Arbetet kommer innefatta en hel del systemadministration inklusive överföring från manuell hantering till systemhantering. Arbetet sker framförallt i Nyköping, med resor till Stockholm.

Din profil

Vi ser att du har en högskoleutbildning med inriktning ekonomi, inköp, logistik eller marknad, alternativt en eftergymnasial utbildning med inriktning mot något ovan.

Du är en prestigelös doer - alla på X Shore hugger i där det behövs. Du har hög samarbetsförmåga och trivs med att skapa struktur från grunden och kan arbeta med detaljer samtidigt som du har en god förmåga att se helheten.
Kunskap i Microsoft Dynamics och om kvalificerade upphandlingar är meriterande.

Ansökningsförfarande

Detta är initialt ett konsultuppdrag om cirka fyra-sex månader via Skill, med goda möjligheter till förlängning eller övertagande direkt till X Shore. Urvalet bearbetas löpande, därför rekommenderar vi att inkomma med ett ansökningsförfarande redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Oscar Ahle på mailadress oscar.ahle@skill.se
Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.

People change - everything.
Mer info
Kontaktperson Oscar Ahle
Email Mejla Oscar Ahle
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

X Shore is the world's first high-end electric craft, where design, technology and sustainability are combined to create a unique experience. Through the development of our all-electric luxury boats, we embrace the long tradition of maritime craftsmanship while discarding the dirty institution of fossil fuels. This is your opportunity to work for the company that is going to disrupt the marine tech industry.

Read more at www.xshore.com.