Servicetekniker / styr- och reglertekniker

Servicetekniker / styr- och reglertekniker

Vi söker nu en Styr & reglertekniker till Energi och Inneklimat AB i Norrköping!

Idag är Energi & Inneklimat AB ett service- och underhållsföretag med 19 medarbetare. Företaget är en heltäckande samarbetspartner inom fastighetstekniska installationer med en bred kunskap och lång erfarenhet. Inga fastighetsägare är för stora eller för små för att utnyttja deras service.

Underhållsarbete inom ventilation, värmesystem och kylsystem är ryggraden i deras organisation, där de erbjuder deras kunder ett högkvalitativt arbete från utförande till uppföljning och dokumentation av serviceobjekten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som styr och reglertekniker kommer du framförallt arbeta med modernisering av nya och befintliga styr och övervakningssystem för fastighetsinstallationer. Allt ifrån nyinstallationer, felsökningar, driftsättning och programmering.

Som systemintegratör till Johnson Controls och REGIN/Exomatic är företaget en samarbetspartner med långsiktiga styr- och reglerlösningar.

Om dig
Vi söker dig med några års erfarenhet av felsökning, installation och igångkörning av nya och befintliga styr och övervakningssystem.

Flytande svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Som person är du driven, prestigelös och serviceinriktad. Du har ett tekniskt intresse och ett stort driv att ständigt lära dig mer och fortsätta utvecklas.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett rekryteringsbolag som är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: I främst Norrköping men det kan även förekomma jobb i Linköping.
  • Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos Energi och Inneklimat AB.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 mars 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.