Account Manager med personalansvar till Work System Östergötland

Account Manager med personalansvar till Work System Östergötland

Välkommen till en spännande miljö, i ett företag präglat av entreprenörskap, familjeanda, glädje och ett stort mått av utmaning!

Om tjänsten som Account Manager på Work System:

En stor del av din tid kommer du att tillbringa ute hos dina kunder för att presentera och sälja in produkter och kundunika lösningar inom bilinredning och kringprodukter för transportbilar.

Du arbetar enbart mot slutkund och bearbetar både nya och befintliga kunder - med målet att skapa fler möjligheter, affärer och framför allt; relationer.

Du driver din egen försäljning med full försäljningsprocess, så som;
  • Prospektering och kalla samtal
  • Kontakta och boka in möten med potentiella kunder via telefon
  • Genomföra möten ute hos kund
  • Rita offerter till kund, avtalsskrivning och administration i affärssystem
  • Uppföljning av affärer och löpande kontakt med dina kunder
Du ansvarar för våra anläggningar i Norrköping och Linköping, inklusive personal, där vi skall ha två starka team som tillsammans ser till att ge våra kunder förstklassig service. Tjänsten har också ett budgetansvar för Work System Östergötland.

Du utgår från någon av våra anläggningar i Norrköping och/eller Linköping och rapporterar till Regionansvarig.

Vem är du som person?

Du är tävlingsmänniskan som är både nytänkande och som vågar ta initiativ. En social relationsskapare som har lätt för att se och förstå kunders behov – och som tillsammans med din goda tekniska förståelse, inre drivkraft och ditt strukturerade arbetssätt hittar den bästa lösningen åt kund. Du har ett stort affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare.

Du har lätt för att samarbeta och kommunicera - och gör detta obehindrat på svenska. Då du dagligen kommer att resa i tjänsten är B-körkort ett krav.

Våra önskemål till dig:
  • Några års erfarenhet från uppsökande försäljning inom B2B, med mycket goda resultat.
  • Du drivs av (och är van vid) nykundsbearbetning - och är inte rädd för kalla samtal.
  • Tekniskt intresse, kunskap och/eller erfarenhet? Ett stort plus!
  • Erfarenhet från att ha arbetat mot el, vvs- eller byggbranschen är meriterande.
Start: Efter överenskommelse.

Omfattning: Heltid.

Plats: Du utgår från din bostadsort, vilken är i lämplig närhet till Norrköping.

Lön: Fast lön + provision.

Vi erbjuder en marknadsmässig lön, utbildningar, pension, försäkringar, friskvårdsbidrag, AW, julfester och andra teamaktiviteter.

Är detta du eller någon du känner?

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut - skicka därför in din ansökan direkt via:

https://career.northcastleab.com/jobs/1309631-account-manager-utesaljare-till-work-system-ostergotland
Mer info
Kontaktperson Matilda Björkegren
Telefon 0735-371767
Område Norrköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.worksystem.se/
Sista ansökningsdag 3 okt 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är Work System - och vad kan vi erbjuda dig?

Work System utvecklar, tillverkar och säljer bilinredningar för lätta transportbilar, såväl i Sverige som i övriga Europa. Vi erbjuder ett brett sortiment av bilutrustning inom flera områden som exempelvis förarmiljö, säkerhet/TMA, elektronik, takutrustning och arbetsbelysning.

Work System grundades 2009 och har växt kraftigt sedan dess. Vi har blivit utsedda till DI-gasell fem år i rad och är idag ett härligt gäng på 95 mederarbetare med verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Holland, Belgien, Frankrike, Spanien och Tyskland. Vi täcker hela Sverige med 22 anläggningar och Pro Centers från Malmö i syd till Kiruna i Norr.

Bolaget ägarstruktur utgörs av företagets grundare; David Nord och Jonas Hallenborg samt IKEA grundaren Ingvar Kamprads stiftelse genom Entreprenörinvest.

"Hos oss hittar du inga långa beslutsvägar - och heller ingen hierarkisk organisation. Stolthet, enkelhet, snabbhet, ambassadör och glädje är inte bara våra värdeord - utan något som skapat kulturen och känslan på våra anläggningar och kontor runt om i världen".